Çözüldü Vestel ve yan ürünleri MB96 YouTube Sorunu Çözüldü

AHMET AYYILDIZ

Yeni Üye
Puan 28
Çözümler 0
AHMET AYYILDIZ
WhatsApp-Image-2022-11-02-at-20.57.34.jpg
KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR. RESMİNİ PAYLAŞTIĞIM TELEVİZYONA YOUTUBE GÜNCELLEME YAZILIMI VAR MI?

Çözüm
Yazılım.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Merhaba Tvision 40TE8000 V.3.7.5x MB96 YouTube için güncelleme paylaşabilirmisiniz.

1000000713.jpg

Dosya sistemi exFAT olarak seçilebiliyor.
Ayırma birimi boyutunu 32 yapıp exFAT seçsem sıkıntı olurmu?

1000000723.jpg
60GB Flash bellekle dosya atılmaz. Maksimum 4 ya da 8 gb bellek ile işlemi gerçekleştirin.

Güncelleme yazılımı verildi.
By_Trol Merhaba. Ben yeni üyeyim, buradan öğrendiklerimle MB96 anakarta titanyum yazılım yükledim, ama internet yok hatası veriyor. Televizyon eternet kablosuyla bağlı, güncelleme yapmadan önce internet vardı ama youtube açmıyordu. Yazılım yükleyince smart menüsü çok hızlandı ama internet yok diyor. Çözüm olarak paylaşılan dosyayı indiremiyorum, lütfen bana da gönderir misiniz?

By_Trol Merhaba. Ben yeni üyeyim, buradan öğrendiklerimle MB96 anakarta titanyum yazılım yükledim, ama internet yok hatası veriyor. Televizyon eternet kablosuyla bağlı, güncelleme yapmadan önce internet vardı ama youtube açmıyordu. Yazılım yükleyince smart menüsü çok hızlandı ama internet yok diyor. Çözüm olarak paylaşılan dosyayı indiremiyorum, lütfen bana da gönderir misiniz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.

Merhaba youtube yazılımı alabilirmiyim

20240406_171058.jpg

MB96 youtube giremiyorum

mb96 yazılım güncelleme talep ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi çok teşekkür ederim youtube çözüldü ama kasma sorunu var normal mi ?

Geri
Üst Alt