A
AHMET AYYILDIZ
Yeni Üye
- 2 Kas 2022
- 2
- 36
Teşekkürler ustamYazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim.Teşekkürler ustam
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor dikkatlice okuyup uygulayınız.Hocam aşağıdaki Regal TV için hangi yazılımı kullanayım? Temelde YouTube için. By_Trol
Ayrıca yüklemeden önce bakmam gereken ne var? Cihazda ethernet bağlantısı tek var mesela eski konularda devre dışı kalıyor gibi bir şey okudum.
Merhaba ustalar . televizyonum vestel 3d smart 43fa8500 43 led tv model anakart mb96 yazılım sürümü V.3.7.5x youtube vs acılmıyor. wifi ile kullanıyorum bunla alakalı yazılım bulamadım gereklı teknık bılgıye sahıbım yazılım bulmam konusunda yada cozumu konusunda yardımcı olabılırsenız sevınırım
merhaba yazılımı zipten çıkarttım ama rufus ta dosya gözükmüyor ne yapmam lazımYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rufus?merhaba yazılımı zipten çıkarttım ama rufus ta dosya gözükmüyor ne yapmam lazım
Pardon rufus ne alaka açıklar mısınız. Flash belleği rufus ile fat32 formatında biçimlendirebilir siniz sonrasında zipten çıkarılan yazılımı direk flash bellek içerisine kopyalayın rufusta windows için önyüklemeli bellek oluşturur gibi yapmayacsksınız.merhaba yazılımı zipten çıkarttım ama rufus ta dosya gözükmüyor ne yapmam lazım
TeşekkürlerPardon rufus ne alaka açıklar mısınız. Flash belleği rufus ile fat32 formatında biçimlendirebilir siniz sonrasında zipten çıkarılan yazılımı direk flash bellek içerisine kopyalayın rufusta windows için önyüklemeli bellek oluşturur gibi yapmayacsksınız.