A
AHMET AYYILDIZ
Yeni Üye
- 2 Kas 2022
- 2
- 36
size verilmeyen yazılımları yükleme çalışmayın.verdiğin
ver diğiniz yazılım 17mb90 ben bir türlü yüklıyemedim uyum lu değil sanırm
Tv deki sorun nedir?verdiğin
ver diğiniz yazılım 17mb90 ben bir türlü yüklıyemedim uyum lu değil sanırm
merhaba mb96 youtube için yazılım lazımÇözüldü - Vestel ve yan ürünleri MB96 YouTube Sorunu Çözüldü
KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR. RESMİNİ PAYLAŞTIĞIM TELEVİZYONA YOUTUBE GÜNCELLEME YAZILIMI VAR MI?tavsiyeforumu.com
mb96 için youtube yazılımı olan güncelleme dosyalarımerhaba mb96 youtube için yazılım lazım
Slm benim vestel anakart mb95 bu yüklersem youtube açılırmıYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Mb95 Ana kart için uygun değil tv çalışmaz duruma gelir..Slm benim vestel anakart mb95 bu yüklersem youtube açılırmı
Ona uygun varmı yoksa tv box yönelmem mi lazımMb95 Ana kart için uygun değil tv çalışmaz duruma gelir..
Donanım yetersiz android box alıp kullanın.Ona uygun varmı yoksa tv box yönelmem mi lazım
Tv box mu tv stick mi arasından büyük fark varmı hangisi iyiDonanım yetersiz android box alıp kullanın.
Bende de mb95 Ana kartlı tv var box kullanıyorum yinede linkteki konuları inceleyin genelde konu ile The_SreT @TC Yıldırım Mert Temizer Arkadaşlar ilgileniyor.Tv box mu tv stick mi arasından büyük fark varmı hangisi iyi
Teşekkür ederim bende zaten onu inceliyorumdum şimdi mert arkadaşın videoları izliyorum iyi gecelerBende de mb95 Ana kartlı tv var box kullanıyorum yinede linkteki konuları inceleyin genelde konu ile The_SreT @TC Yıldırım Mert Temizer Arkadaşlar ilgileniyor.
Android TV-BOX
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Rica ederim.Teşekkür ederim bende zaten onu inceliyorumdum şimdi mert arkadaşın videoları izliyorum iyi geceler
Yuotube giriş yapmıyor yukarı daki v3.7.5x yazılımıni atsam uyar mı
Yazılım
Yuotube giriş yapmıyor yukarı daki v3.7.5x yazılımıni atsam uyar mı