Can you share panel vision? (display error)Hello, TV Hitachi 50HYT62U didn't starting on, was in rebooting. After flashing with USB stick tv start but picture is inverted with color problem. I need correct firmware for my screen? please
![]()
![]()
Can you share panel vision? (display error)Hello, TV Hitachi 50HYT62U didn't starting on, was in rebooting. After flashing with USB stick tv start but picture is inverted with color problem. I need correct firmware for my screen? please
![]()
![]()
Unfortunately no, I am no longer at work. The image is upside down, around the stroke symbols of the colored dots and the line on the screen
konuyu okudum resimde ekledimKonunun ilk mesajini OKUYUN! Cihazdaki problem ve değişiklikleri bildirin. Bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!
Tv sıfırlamayı denediniz mi.?Ekran soluk bulanık gösteriyor renkler net degil, keskinlik ayarı çalışmıyor, Kök yazılımda eklermisin. iyi çalışmalar
![]()
![]()
Если вы поделитесь изображением, когда вернетесь на работу, мы будем работать болельщиком ком. Вероятно, я понимаю, есть ошибки как зеркалирования, так и цвета.
Пожалуйста, прочтите эту тему и возьмите файл с панелью вашего телевизора. Затем отправьте нам полученный файл. Мы отредактируем файл, отправим его вам и загрузим.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evetTv sıfırlamayı denediniz mi.?
full yazılım verildi yükleyip bilgi verin.
yazılım nerde acaba?full yazılım verildi yükleyip bilgi verin.
yazılım nerde acaba?
Hi. Sorry for the delay yesterday. Share display error view with full TV view please. I want to check for mirror error. I can check your file. But I can not find VESTEL_D1_Plus_TMG.bin file. Please take this panel file again.this is files from TV now .. Please Help meZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
Mesajınızı doğru konuya taşıdım.selam ustalarım
LC320WUN panel numaralı lg tv ye vestel 17mb82s anakart taktım . elimdeki 17mb82s panel yazılımlarını deneyerek ters ama düzgün görüntü alabildim . LC320WUN panel e uyumlu 17mb82s panel yazılımına ihtiyacım var .
ters ama düzgün görüntü aldığım panel yazılımını düzenleme programları mevcutmudur ?
panel fotografı , t con fotografını ve anakart fografları ektedir
teşekkürler
![]()
![]()
![]()