başka mb 140 panel yazılımı attım düzeldi tesadüf ama oldu ..ilginiz için ayrıca teşekkür ederimSonuç?
başka mb 140 panel yazılımı attım düzeldi tesadüf ama oldu ..ilginiz için ayrıca teşekkür ederimSonuç?
Ana amaç problemi çözmekti. Çok sevindim.başka mb 140 panel yazılımı attım düzeldi tesadüf ama oldu ..ilginiz için ayrıca teşekkür ederim
TV' den panel dosyasını aşağıdaki konuyu okuyarak alabilir misiniz?regal 17mb140
10111944 1803801429
panel ves315WNDA-2D-N12
-Full Yazılım
-Çekirdek yazılım-Panel Yazılım İndirmek istiyorum
Logo gelip kapanıyordu cihaz. Elimdeki yazılımı attım, cihaz çalıştı ama görüntü baş aşağı geldi.
Nerede talepte bulundunuz? Bu zaten sizin ikinci mesajınız! Aşağıdaki konuyu okuyun ve gereken bilgileri ilgili konuda paylaşın. Ama eğer sadece ekranın tersliğinin düzelmesi yetecekse yukarıdaki mesajı okuyun ve gereken işlemleri gerçekleştirin. Bu arada ekran görüntüsünü buraya da atın.Talimatlara uygun yükleme yaptım ama ekran düzelmedi. Bu arada tv regal ama elimdeki yazılım ile tv seg logosu ile açılmaya başladı! Yazılımım farklı olabilir mi? Forumdan yazılım da indirip deneyemiyorum. Talepte de bulundum yazılım indirebilmek için.
Nerede talepte bulundunuz? Bu zaten sizin ikinci mesajınız! Aşağıdaki konuyu okuyun ve gereken bilgileri ilgili konuda paylaşın. Ama eğer sadece ekranın tersliğinin düzelmesi yetecekse yukarıdaki mesajı okuyun ve gereken işlemleri gerçekleştirin. Bu arada ekran görüntüsünü buraya da atın.
Kurallar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Bilmediğim ama öğrenmeye çalıştığım için özür dilemeyeceğim ama 2. mesajım olduğu için özür dilerim. Umarım zamanla daha fazla mesaj yazabilirim. İyi niyetinizden şüphem yok, zaten yardım amaçlı yaptığınız belirtiyorsunuz. Sanırım karşılıklı konuşuyor olsak bukadar sert gelmez söyledikleriniz ama nebileyim yazıdan okuyunca sanki fırçalanıyor gibi hissettirdi bana kendimi. Yapıcı eleştiri algılayın ne olur, kötü bir niyetim yada polemik yaratma amacım yok ama buraya yazıp tecrübeli kesimden bilgi danışma isteğim kırıldı.Nerede talepte bulundunuz? Bu zaten sizin ikinci mesajınız! Aşağıdaki konuyu okuyun ve gereken bilgileri ilgili konuda paylaşın. Ama eğer sadece ekranın tersliğinin düzelmesi yetecekse yukarıdaki mesajı okuyun ve gereken işlemleri gerçekleştirin. Bu arada ekran görüntüsünü buraya da atın.
Kurallar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Bir konuda sanıyorum yanlış anlaşılma söz konusu. Öncelikle ne burada ne de başka bir ortamda öğrenmeye çalıştığınız için (Kişisel tavsiyem) kimseden özür dilemeyin. Forumumuza özel olarak da 2. mesajınız olduğu için özür dilemeyin. Sanıyorum araştırmanız esnasında bir karışıklık oldu ve farklı kaynaklardan, sayfalardan v.b. istekte v.b. bulundunuz. Ancak burada talepte bulundum yazdığınız anda biz yazılım konularında istek mesajınızı ararız. Dolayısıyla söz konusu konularda başka hiç mesajınız olmadığı için 2. mesaj bilgilendirmesini yaptım.Bilmediğim ama öğrenmeye çalıştığım için özür dilemeyeceğim ama 2. mesajım olduğu için özür dilerim. Umarım zamanla daha fazla mesaj yazabilirim. İyi niyetinizden şüphem yok, zaten yardım amaçlı yaptığınız belirtiyorsunuz. Sanırım karşılıklı konuşuyor olsak bukadar sert gelmez söyledikleriniz ama nebileyim yazıdan okuyunca sanki fırçalanıyor gibi hissettirdi bana kendimi. Yapıcı eleştiri algılayın ne olur, kötü bir niyetim yada polemik yaratma amacım yok ama buraya yazıp tecrübeli kesimden bilgi danışma isteğim kırıldı.
Regal TV ye gelince ana yazılım problemi değilmiş. Farklı yazılım atıp açılış logosu değişince acaba diye düşünmüştüm ama panel numarasına uygun bir yazılım istedim birinden ve forumunuzda yazdığı şekilde pq klasörü olarak yükledim sorunum çözüldü.
Konunun ilk mesajini OKUYUN! Cihazdaki problem ve değişiklikleri bildirin. Bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!23573592 panel yazılımı var mı?
Lütfen konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. TV' deki problemi açıklayın. Mesajlarınızı yalnızca Türkçe ya da İngilizce yazın. Teşekkürler.Привет. Нужна USB-прошивка для Hitachi 50HYT62U мб - панель 17MB95M - VES500UNDC-2D
Please help me with this files. Thanks