Tam profili yükledim. Anakart Bush tv'den alınmıştır.TMG ve PNL orijinal panel dosyalarını bir yere yüklersen iyi olur ,elimde bulunsun mb180 kart için
1. Cod main (17MBxxxx) ??Need panel profile for this tv.The board is original.Thank you
Siteden full panel yazılımlarını NASIL indirdiniz! Ayrıca panel yazılımı bu şekilde istenmez. Anakartın, Panelin Etiket görsellerini paylaşacaksınız. Detaylı bilgi için konunun ilk mesajını okuyun!Merhaba siteden ful panel yazılım dosyalarını indirdim fakat aradığım dosya yok malesef
SN: 7941775700179
pnl: 23408793
panel dosyası lazım yardımcı olursanıs sevinirim.. saygılar
Aslında biraz da onun için sordum. Sitedeki tüm yazılımları kullanıcı ve cihaza özel paylaşıyoruz ve bu bilgileri istiyoruz. Sizin biliyor olmanız gerekir anlamında. Bu arada yalnızca panel yazılımı ne için gerekli? Anakart değişikliği sonrası panelde görüntü problemi mi var?İzin alarak indirmiştim uzun zaman önce
Aslında biraz da onun için sordum. Sitedeki tüm yazılımları kullanıcı ve cihaza özel paylaşıyoruz ve bu bilgileri istiyoruz. Sizin biliyor olmanız gerekir anlamında. Bu arada yalnızca panel yazılımı ne için gerekli. Anakart değişikliği sonrası panelde görüntü problemi m.
Panel dosyası alabiliyor musunuz? (Forumdaki konuyu henüz bulamadım. Bulursam paylaşacağım.) Eğer alabiliyorsanız panel dosyasını alıp bir atabilir misiniz?Evet anakart değişti renkler karmakarışık şeklindeydi mb 140 sıradan yazılım attım görüntü düzeldi fakat ters
Anakart hiç açmıyor standby bile yok malesef ,Panel dosyası alabiliyor musunuz? (Forumdaki konuyu henüz bulamadım. Bulursam paylaşacağım.) Eğer alabiliyorsanız panel dosyasını alıp bir atabilir misiniz?
Bir kaç deneme yanılma yzılım attım sonuç olumsuzAnakart hiç açmıyor standby bile yok malesef ,
Anakart hiç açmıyor standby bile yok malesef ,
Bir kaç deneme yanılma yzılım attım sonuç olumsuz
Neden deneme yanılma. :( Peki ben şimdi şunu merak ettim. Panel dosyası alırsanız nasıl atacaksınız cihaza?Evet anakart değişti görüntü ters