Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
yazılımı taktığım karta atıp sonuç almayı düşünüyorum

yazılımı taktığım karta atıp sonuç almayı düşünüyorum
Sanıyorum ben eksik anlattım. Ben zaten değiştirdiğiniz (Yeni taktığınız) anakartla görüntü ters olduğu için o anakartla cihazı çalıştırıp panel profil dosyası almanızı istedim. O dosyayı bana ulaştıracaksınız, bende gerekli düzenlemeyi yapıp geri göndereceğim.

D Çevrimdışı

dream09

Yeni Üye
24 Kas 2020
30
52
Sanıyorum ben eksik anlattım. Ben zaten değiştirdiğiniz (Yeni taktığınız) anakartla görüntü ters olduğu için o anakartla cihazı çalıştırıp panel profil dosyası almanızı istedim. O dosyayı bana ulaştıracaksınız, bende gerekli düzenlemeyi yapıp geri göndereceğim.

panel dosyasını aldım nasıl ulaştırıcam size

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
panel dosyası ...sizi uğraştırıyorum hakkınızı helal edin lütfen
Estağfurullah. Umarım çözüm üretiriz.
spi olacak ,klasörün adını spi yap,içine de dosyayı at,tvye tak usboperationstan yükle bakalım.
dosya adı "VESTEL_D1_Plus_TMG.bin" bu dosyayı spi klasörü içinde usb kök klasörüne atın, Menu 4725 > Usb operations ile atın. Sonucu bildirin.

akyol35 Çevrimdışı

akyol35

Aktif Üye
14 Ocak 2020
83
27
IMG_0650.png

Panel yazılımına ihtiyacım var acil ustalarım saygılar
yokoono yokoono By_Trol By_Trol

Geri
Üst Alt