Attığım etiket ve seri numarasına göre ful yazılım varmıNeden deneme yanılma. :( Peki ben şimdi şunu merak ettim. Panel dosyası alırsanız nasıl atacaksınız cihaza?
Attığım etiket ve seri numarasına göre ful yazılım varmıNeden deneme yanılma. :( Peki ben şimdi şunu merak ettim. Panel dosyası alırsanız nasıl atacaksınız cihaza?
Standby olmayan cihaza nasıl atabileceğinizi paylaşabilir misiniz?Attığım etiket ve seri numarasına göre ful yazılım varmı
yazılımı taktığım karta atıp sonuç almayı düşünüyorumStandby olmayan cihaza nasıl atabileceğinizi paylaşabilir misiniz?
Sanıyorum ben eksik anlattım. Ben zaten değiştirdiğiniz (Yeni taktığınız) anakartla görüntü ters olduğu için o anakartla cihazı çalıştırıp panel profil dosyası almanızı istedim. O dosyayı bana ulaştıracaksınız, bende gerekli düzenlemeyi yapıp geri göndereceğim.yazılımı taktığım karta atıp sonuç almayı düşünüyorum
yazılımı taktığım karta atıp sonuç almayı düşünüyorum
Sanıyorum ben eksik anlattım. Ben zaten değiştirdiğiniz (Yeni taktığınız) anakartla görüntü ters olduğu için o anakartla cihazı çalıştırıp panel profil dosyası almanızı istedim. O dosyayı bana ulaştıracaksınız, bende gerekli düzenlemeyi yapıp geri göndereceğim.
Sanıyorum ben eksik anlattım. Ben zaten değiştirdiğiniz (Yeni taktığınız) anakartla görüntü ters olduğu için o anakartla cihazı çalıştırıp panel profil dosyası almanızı istedim. O dosyayı bana ulaştıracaksınız, bende gerekli düzenlemeyi yapıp geri göndereceğim.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
panel dosyasını aldım nasıl ulaştırıcam sizeSanıyorum ben eksik anlattım. Ben zaten değiştirdiğiniz (Yeni taktığınız) anakartla görüntü ters olduğu için o anakartla cihazı çalıştırıp panel profil dosyası almanızı istedim. O dosyayı bana ulaştıracaksınız, bende gerekli düzenlemeyi yapıp geri göndereceğim.
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Herhangi bir dosya yükleme platformuna atın ve linkini paylaşın. Google Drive varsa olabilir.
Estağfurullah. Umarım çözüm üretiriz.panel dosyası ...sizi uğraştırıyorum hakkınızı helal edin lütfen
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dosya adı "VESTEL_D1_Plus_TMG.bin" bu dosyayı spi klasörü içinde usb kök klasörüne atın, Menu 4725 > Usb operations ile atın. Sonucu bildirin.spi olacak ,klasörün adını spi yap,içine de dosyayı at,tvye tak usboperationstan yükle bakalım.
malesef olmadıEstağfurullah. Umarım çözüm üretiriz.
dosya adı "VESTEL_D1_Plus_TMG.bin" bu dosyayı spi klasörü içinde usb kök klasörüne atın, Menu 4725 > Usb operations ile atın. Sonucu bildirin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dosya yüklendi mi? Görüntüde herhangi bir değişiklik oldu mu?malesef olmadı
ekran düzeldi fakat alacalı şeklindeDosya yüklendi mi? Görüntüde herhangi bir değişiklik oldu mu?
Bu dosyayı deneyin;ekran düzeldi fakat alacalı şeklinde
Sonuç?ekran düzeldi fakat alacalı şeklinde