Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

M Çevrimdışı

matrix37

Yeni Üye
17 Ağu 2020
18
47
Mesajınızı doğru konuya taşıdım.

Şimdi öncelikle görüntüdeki hatayı gösteren bir görsel daha paylaşınız. Ardından aşağıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyasını alıp bizimle paylaşınız. Düzenleme sonrası size dosyayı gönderip yüklemenizi sağlayacağım.

panel dosyasının linki

teşekkür ediyorum ustam . sizden dosyayı bekliyorum .

WhatsApp-Gorsel-2023-07-07-saat-15.46.43.jpg

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

matrix37

Yeni Üye
17 Ağu 2020
18
47
Gönderdiğiniz link içeriğindeki dosya TV' den alınan dosya değil. TV' den dosya alma sürecini nasıl yaptığınızı paylaşır mısınız?
evet ustam tv den almadım dosyayı . direkt en son attığım dosyayı eklemiştim . hemen tv den alıp sisteme ekliyorum

Gönderdiğiniz link içeriğindeki dosya TV' den alınan dosya değil. TV' den dosya alma sürecini nasıl yaptığınızı paylaşır mısınız?
aldığım dosya ustam

17mb82s anakart
nasıl aldığımı belirteyim ustam :
fat 32 flashbelleğe dosyaları kopyaladım
tv kapalı iken flashı takıp açtım
servis menusunden usb operatings yatım
mbxx li dosyayı sisteme ekliyorum

teşekkürler

birde mb82s olarak dosya çektim ustam onuda ekliyorum

mbxx li mi olucak yoksa mb82s li olarak mı dosyayı çekiyoruz ustam ?

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Malesef olmadı.Görüntü resim olarak yüklenmiştir.
1688735683157.jpg
Mesajınızı panel yazılımı bölümüne taşıdım. Aşağıdaki konuyu detaylı olarak okuyup TV' den panel dosyasını alınız. Daha sonra aldığınız dosyayı bizimle paylaşınız. Düzenlenmiş dosyayı göndereceğiz;

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
evet ustam tv den almadım dosyayı . direkt en son attığım dosyayı eklemiştim . hemen tv den alıp sisteme ekliyorum

aldığım dosya ustam :

17mb82s anakart
nasıl aldığımı belirteyim ustam :
fat 32 flashbelleğe dosyaları kopyaladım
tv kapalı iken flashı takıp açtım
servis menusunden usb operatings yatım
mbxx li dosyayı sisteme ekliyorum

teşekkürler

birde mb82s olarak dosya çektim ustam onuda ekliyorum

mbxx li mi olucak yoksa mb82s li olarak mı dosyayı çekiyoruz ustam ?

Sizin kartınız mb82s. mb82s olarak çekilecek. Şimdi yukarıdaki dosyalarınızı kontrol edeceğim. uzantısı mbxx olan dosya zaten bizim panel dosyasını çekmeniz için verdiğimiz dosya. İşlem tamamlandıktan sonra USB bellek içinde oluşan harici dosyaları (Özellikle Vestel_D1 ile başlayan bin uzantılı dosyaları) paylaşacaksınız.

M Çevrimdışı

matrix37

Yeni Üye
17 Ağu 2020
18
47
Sizin kartınız mb82s. mb82s olarak çekilecek. Şimdi yukarıdaki dosyalarınızı kontrol edeceğim.
mb82s olarak çekmiştim . 2. alınan dosya mb82s olarak çekildi .
yazılımı bekliyorum ustam .

bu panel yazılımlarını duzenleme işini nasıl yapıyoruz ? bende elektronikçiyim surekli karşılaşıyorum

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hi. Sorry for the delay yesterday. Share display error view with full TV view please. I want to check for mirror error. I can check your file. But I can not find VESTEL_D1_Plus_TMG.bin file. Please take this panel file again.
Sorry for all. I can modified file. Please try this file;

Put this file in pq folder and copy to FAT32 formatted USB Drive.

First step: Close to TV and put the USB drive and open the TV.
Second Step: Press Menu > 4725 > USBOperations
Third step: Press back button and exit from the menu. Close TV and after Open TV.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
şimdi tekrar almaya çalıştım panel yazılımını .
komple flsh bellek içeriğini ekliyorum ustam .
vestel_D1 bin dosyası göremedim ama sorun nedir acaba ?

Kendi oluşturduğunuz mb82s dosyasını kaldırın. Dikkat ettiyseniz bellek içinde iki adet mb82s dosyası var ve birinde s büyük harfle yazılmış. Onu silin diğeri kalsın, tekrar deneyin.

M Çevrimdışı

matrix37

Yeni Üye
17 Ağu 2020
18
47
Kendi oluşturduğunuz mb82s dosyasını kaldırın. Dikkat ettiyseniz bellek içinde iki adet mb82s dosyası var ve birinde s büyük harfle yazılmış. Onu silin diğeri kalsın, tekrar deneyin.
mbxxx li dosya adını mb82s yaparken dosyanın uzantısı değiştiği için dosya kullanılamayabilir hatası veriyor , yüksek ihtimal ondan dolayı panel yazılımını alamıyorum . hata resmini ekliyorum .

direk siz mb82s dosya uzantılı dosya atabilirmisiniz ?

Ekran-goruntusu-2023-07-07-190405.png

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
mbxxx li dosya adını mb82s yaparken dosyanın uzantısı değiştiği için dosya kullanılamayabilir hatası veriyor , yüksek ihtimal ondan dolayı panel yazılımını alamıyorum . hata resmini ekliyorum .

direk siz mb82s dosya uzantılı dosya atabilirmisiniz ?

Ekran-goruntusu-2023-07-07-190405.png
Ustam. Aşağıdaki görselde paylaştığım kısım sizin aldım dediğiniz dosya içeriği. Ben bu listede 2 tane mb82s uzantılı dosya görüyorum. Klasörün içeriğini kontrol edin bu şekilde olmasın.

panelx.jpg

Ayrıca mb82s işletim sisteminin ilişkilendirme listesinde herhangi bir programla ilişkili olmadığı için o hatayı alıyorsunuz. Oradaki dosyaların hepsi o durumdadır, o uyarıyı dikkate almayın. bellek içinde birden fazla mb82s olmasın. Zaten panel konusundan aldığınız dosyanın içinde mb82s dosyası var.

M Çevrimdışı

matrix37

Yeni Üye
17 Ağu 2020
18
47
ilginiz için teşekkür ederim ustam . panel yazılım editör ü programını buldum onunla en son yazılımımı editledim ve yükledim . sorunum çözüldü .
tekrardan teşekkürler
Ustam. Aşağıdaki görselde paylaştığım kısım sizin aldım dediğiniz dosya içeriği. Ben bu listede 2 tane mb82s uzantılı dosya görüyorum. Klasörün içeriğini kontrol edin bu şekilde olmasın.

panelx.jpg

Ayrıca mb82s işletim sisteminin ilişkilendirme listesinde herhangi bir programla ilişkili olmadığı için o hatayı alıyorsunuz. Oradaki dosyaların hepsi o durumdadır, o uyarıyı dikkate almayın. bellek içinde birden fazla mb82s olmasın. Zaten panel konusundan aldığınız dosyanın içinde mb82s dosyası var.

Geri
Üst Alt