B
bemalsterk
Yeni Üye
- 4 Eki 2022
- 44
- 31
Görüntü böyle efendim
Sizden başka umudum yok yardımcı olursanız çok memnun olurum
Aşağıdaki konuyu okuyarak panel dosyasını TV' den alıp dosya.tc gdrive gibi bir ortamdan bize gönderebilirseniz yardımcı olmaya çalışacağım. Ancak sakıncası olmazsa sabah kontrol edebilirsem daha sağlıklı olacak çünkü gün içerisinde biraz yorulduk. Yarın itibariyle forumu kontrol edebilirseniz düzeltilmiş dosyayı yönlendirmiş olacağım. Bellekte dikkat etmeniz gereken dosyalar bin uzantılı TMG yada PNL dosyaları olmalıdır. Bu dosyaları içeren USB bellek içeriğini tamamen göndermelisiniz;
Görüntü böyle efendim
Merhaba. Tekrar buradayım. arizanotlari üstadın paylaştığı yazılımı yükleyebildiniz mi?Çok teşekkür ederim denedikten sonra sonucunu iletirim
Kartın etiketi üzerindeki bilgileri okunaklı şekilde paylaşır mısınız? Kartların aynı olduğunu görüyorum.
iyi günler ustam
kırmızı olan ustundekı karttı sarı sonradan taktım yazılar ters ve silik bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim
tabi ustamKartın etiketi üzerindeki bilgileri okunaklı şekilde paylaşır mısınız? Kartların aynı olduğunu görüyorum.
Teşekkürler. Sorun panel ayarlarıyla ilgili olduğu için mesajlarınızı buraya taşıdım.tabi ustam
Anakart etiket görselleri?Merhaba anakart değişti sökülen 17MB82S takılan 17MB140 yazılım rica etsem tşk
Merhaba efendim bazı sebeplerden dolayı fırsat bulamadım. Bugün gün içerisinde yükleyip bilgi vereceğim. İlginiz için minnettarım çok teşekkür ederimMerhaba. Tekrar buradayım. arizanotlari üstadın paylaştığı yazılımı yükleyebildiniz mi?