Sorunlu görüntüyü de paylaşın. Ayrıca aşağıdaki konuyu okuyarak TV' den panel dosyasını alın;
takılan17MB140 ın etiketleri yoktu tv yi çalıştırdım ekran ters gösteriyor
Ustam. Şu anki haliyle TV' den panel dosyası çekiniz. (MB140 çalışan ve ters görüntü veren kartla) Panel dosyası alma konusunu incelediniz. Aldığınız panel dosyasını bana göndereceksiniz. Düzenleyip göndereceğim ve ters görüntü sorununu çözeceğiz. ;)
Tv den çıkardığım 17MB82S hiç çalışmıyor onun yerine takılan17MB140 kartında görüntü ters buna hangi panel yazılımını atayım
Panel dosyasını alabildiniz mi?
Tv den çıkardığım 17MB82S hiç çalışmıyor onun yerine takılan17MB140 kartında görüntü ters buna hangi panel yazılımını atayım
hocam dosyayı buradan paylaşamıyorum bir türlüPanel dosyasını alabildiniz mi?
hocam dosyayı buradan paylaşamıyorum bir türlü
Dosyayı herkese açık hale getirebilir misiniz? Erişim izni istiyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dosyayı herkese açık hale getirebilir misiniz? Erişim izni istiyor.
Estağfurullah. Aşağıdaki zip içerisindeki dosyayı doğrudan usb bellek içine açın. (Klasörle birlikte) USB Operations ile yükleyerek back ile çıktıktan sonra TV' yi kapatıp açın. Sonucu bildirin.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çok özür dilerim hemen düzeltim ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim
Estağfurullah. Aşağıdaki zip içerisindeki dosyayı doğrudan usb bellek içine açın. (Klasörle birlikte) USB Operations ile yükleyerek back ile çıktıktan sonra TV' yi kapatıp açın. Sonucu bildirin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Güzel. Şimdi bir dosya daha göndereceğim.
yönü düzeldi ama negatif görüntü
durum aynı hocamGüzel. Şimdi bir dosya daha göndereceğim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aynı işlemler.
Tekrar ters ekran ama düzgün renklere mi döndü?durum aynı hocam