hayır hocam son attığım fotayla aynı durumTekrar ters ekran ama düzgün renklere mi döndü?
Sizin için bekliyorum. Son bir dosya atacağım.
hayır hocam son attığım fotayla aynı durumTekrar ters ekran ama düzgün renklere mi döndü?
Sizin için bekliyorum. Son bir dosya atacağım.
O zaman ikinci yüklemede sorun oldu. Bu dosyayı son olarak yükleyin. Yalnız dosyalar birbirine karışmasın;hayır hocam son attığım fotayla aynı durum
sağaolun ustam hakkınız ödenmez bu da uyuşmadı elenizden geleni yaptınız sağolunO zaman ikinci yüklemede sorun oldu. Bu dosyayı son olarak yükleyin. Yalnız dosyalar birbirine karışmasın;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Düzeldi sanırım?sağaolun ustam hakkınız ödenmez
Olmaz. Daha bitmedi. Son durumu bana bildirir misiniz?sağaolun ustam hakkınız ödenmez bu da uyuşmadı elenizden geleni yaptınız sağolun
düzelmediDüzeldi sanırım?
hala aynı hocam negatif görüntüOlmaz. Daha bitmedi. Son durumu bana bildirir misiniz?
Tersliği ortadan kalktı ama değil mi? Eğer öyleyse bir kez daha TV' den dosyayı çekin. Değişikliklerin hangisi yazılmadı kontrol edelim. Sizi biraz uğraştırıyor ama çözüme ulaşacağız.düzelmedi
hala aynı hocam negatif görüntü
tersliği kaltı evet dedinizi yapıyorum hemenTersliği ortadan kalktı ama değil mi? Eğer öyleyse bir kez daha TV' den dosyayı çekin. Değişikliklerin hangisi yazılmadı kontrol edelim. Sizi biraz uğraştırıyor ama çözüme ulaşacağız.
tersliği kaltı evet dedinizi yapıyorum hemen
tersliği kaltı evet dedinizi yapıyorum hemen
deniyorum hemenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sanıyorum son dosya.
hocam ekran yine ters geldi ve görüntü negatifdeniyorum hemen
deniyorum hemen
hocam ekran yine ters geldi ve görüntü negatif
hocam görüntü netleşti fakat ekran ters geldiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Devam.
hocam görüntü netleşti fakat ekran ters geldi
Bir kez daha dosya alalım. Onun üzerinden tamamlayacağız. Çözmeden bize uyku yok.hocam görüntü netleşti fakat ekran ters geldi