ustam yükledim resim de yüklüyorum. 1.rar dosyasındaki panel yazılımda resimdeki gibi ters görüntü veriyor. renkler az biraz belli. resmi aşağıdadır.
![]()
Gizli içeriği görüntülemek için lütfen Giriş yapın veya Kayıt olun.
ustam yükledim resim de yüklüyorum. 1.rar dosyasındaki panel yazılımda resimdeki gibi ters görüntü veriyor. renkler az biraz belli. resmi aşağıdadır.
![]()
Ustam denedim oldu. teşekkür ederim. emeğinize sağlık.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Üstadlarım.merhabalar.yeni uye oldum. bana 32r4010h yazilim gerekiyor. cihaz regal Yazisi cikip kaliyor
![]()
merhabalar.yeni uye oldum. bana 32r4010h yazilim gerekiyor. cihaz regal Yazisi cikip kaliyor
![]()
teskkur ederim hayirli bayramlar*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rica ederim size de hayırlı bayramlar.teskkur ederim hayirli bayramlar
Anakartınız mb82, televizyonunuzdaki sorun nedir.?![]()
Aynı sorun bende de var hangi anakarta sahip bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Ustam denedim oldu. teşekkür ederim. emeğinize sağlık.
Panel dosyası yukarıda alıntı yaptığım fotoya ait yazılım,hem o yazılımı hem de yaptığım panel yazılımını bir klasöre kopyalayıp sıkıştır ve pcde iyi sakla,bu arada güle güle kullan2.rar dosyasında düz görüntü verdi. fakat renkler çok kötü ve neredeyse yazılar okunmuyor. resmini ve rar dosyası aşağıdadır.
![]()

yok ana karti deishtirdim bash asha gosteriyorTv ye yapılan işlem nedir açıklama yazar mısınız. Yanlış yazılım mı yüklendi.
Panel yazılımmerhabalar
17 mb 140
sn=8192970 900469
pnl=23408793
vpaz=20271921
ters renk sorunu var yazılım bulamadım elinizde varsa paylaşabilirmisiniz ?
üstad yazılımı attım fakat yine ters renk düzelmediPanel yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***