Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
Selam ustalar, Toshiba Android tv panel yazılımı yüklemek için servis menüsü açılmıyor. anakart değişimi yaptım ve beyaz ekranda dikey çizgiler ve ekran yatay olarak sınırların dışına çıkıyor, görüntünün yarısı sağda yarısı solda kalıyor. Ekran 3 eşit parçaya bölünmüş gibi görünüyor
servis menüsüne girmek için Menü+4725 yapıyorum fakat servis menüsü açılmıyor
Anakart 17MB170 tv 50UA2063DT

Yardımlarınız için teşekkürler

17MB17.png

ekran-3-parca-gorunuyor.png
Android tvlerde servis menü kodu farklı diye biliyorum,yazılan kod linux tv içindir,ayrıca panel yazılımını da yükleyemezsin tabii bu durumda.Belki android servis menüden (biliniyorsa) düzeltilebilir bu durum:ok

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Z Çevrimdışı

zivi51

Yeni Üye
6 Tem 2020
29
40
Lc420wun-Sca1 panel için 17mb96 anakarta uygun panel yazılımı bulabilir miyiz?

C Çevrimdışı

celalwesev

Yeni Üye
12 Mar 2021
15
54
Android tvlerde servis menü kodu farklı diye biliyorum,yazılan kod linux tv içindir,ayrıca panel yazılımını da yükleyemezsin tabii bu durumda.Belki android servis menüden (biliniyorsa) düzeltilebilir bu durum:ok
Tekrar selam , Servis menüsü girişini TEKNOwest usta sağ olsun yazdı, artık servis menüsüne giriş yapabiliyorum şimdi panel yazılımını bulmam gerekiyor . panel VES500QNDC-N2-N46 Panel üzerindeki etiketten aldım, bu konuda yardıma ihtiyacım var , hangi sitelerde bulabilirim ,
yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
Tekrar selam , Servis menüsü girişini TEKNOwest usta sağ olsun yazdı, artık servis menüsüne giriş yapabiliyorum şimdi panel yazılımını bulmam gerekiyor . panel VES500QNDC-N2-N46 Panel üzerindeki etiketten aldım, bu konuda yardıma ihtiyacım var , hangi sitelerde bulabilirim ,
yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Android ana klsöre girmek sanki biraz zor gibi ,sevgili hosbulduk hosbulduk imkan bulduğunda bakacak androidler için,ama şimdilik zor bana göre,ama yol verebilirim linux tvlerden ,genelde /conf içinde bulunuyor panel dosyaları ,bende android olmadığından onda nerededir bilemiyorum

Z Çevrimdışı

zivi51

Yeni Üye
6 Tem 2020
29
40
al-ma-veya-freeshiopping-Test-6870c-0310a-lc42wun-sca1-ekran-mant-k-kurulu-lcd-tv.jpg_Q90.jpg.webp

hocam bu panel vestelin değil. eski lcd tv üzerindeki bir ekran. ekranı kırık bir vestel tv ye monte etmeye çalısıyorum. neredeyse tüm 17mb96 anakartın panel yazılımlarını yükledim uyum sağlamadı.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
al-ma-veya-freeshiopping-Test-6870c-0310a-lc42wun-sca1-ekran-mant-k-kurulu-lcd-tv.jpg_Q90.jpg.webp

hocam bu panel vestelin değil. eski lcd tv üzerindeki bir ekran. ekranı kırık bir vestel tv ye monte etmeye çalısıyorum. neredeyse tüm 17mb96 anakartın panel yazılımlarını yükledim uyum sağlamadı.
Bu lvsd panel bağlantısı,tam anlamak için soruyorum ,markası vestel olan bir tv vardı ama paneli kırık,daha eski bir tvden çıkma paneli vestel tvye taktın ve o vestelin kartı mb96 ,doğrumudur :alala

Geri
Üst Alt