Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Panel kodu t-con üzerinden girilir. V236BJ1-LEI REV C2 yazın ???.

WhatsApp-Image-2023-04-13-at-19.39.05.jpg

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,677
73
spi and panel information can be downloaded in mb181, hw and sw are not downloaded.
Confirm. At 17MB181 the panel profile can be saved. In the TV profile, only langprofile is saved (unnecessary). SW and HW are not saved. SPI can also be saved.
Google translate:
Onaylamak. 17MB181'de panel profili kaydedilebilir. TV profilinde yalnızca dil profili kaydedilir (gereksizdir). SW ve HW kaydedilmez. SPI da kaydedilebilir.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,677
73
V236BJ1-LEI REV C2 için panel profilim var.
Panel profile:
MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Confirm. At 17MB181 the panel profile can be saved. In the TV profile, only langprofile is saved (unnecessary). SW and HW are not saved. SPI can also be saved.
Google translate:
Onaylamak. 17MB181'de panel profili kaydedilebilir. TV profilinde yalnızca dil profili kaydedilir (gereksizdir). SW ve HW kaydedilmez. SPI da kaydedilebilir.
my profil
Google translate:
bu panele olmaz mı ne yapmak gerekir

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Bir üst mesajda yokoono yokoono usta size yazılım vermiş.
Ustanın dosya linkiji yeni farkettim . Yarın ilk işim bununda denemek olacak.
Ama her editör ile düzenleme metodu denemesi yaptım. Ana dosyaları flaşı diske alıp
Biraz kurcalarken bir şeyler yaptım. Açıkçası laptop bioslari için çok yaptım ama panelde ilk defa denedim. Oldu galiba .. son hali resimde mevcut.
Ancak çözünürlük konusundan emin değilim. Yarım Ustanın verdiğinide denerim. İlginizi tesekur ederim. Sonucu tekrar yazarım. Sagolun ustalar

20230413_190808.jpg

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Panel profile:
MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
bu yazılım yine aynı bozuk ekran.

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Google translate:
Bu kadar küçük ekranlar için sahip olduğum tek şey bu.
Ben doğru yazılım buldum ancak ekran ters. Ekran düzeltme nasıl yaparız

Ben doğru yazılım buldum ancak ekran ters. Ekran düzeltme nasıl yaparız
bu yazılım yine aynı bozuk ekran.
Panel profile:
MB8X ailesi için;
buraya kullandığım yazılımı ve tv den alınan yedek read ekledim. her şey güzel ama ekren ters kaldı. editleme konusunda yardımcı olurmunuz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt