Panel kodu t-con üzerinden girilir. V236BJ1-LEI REV C2 yazın ???.
Panel kodu t-con üzerinden girilir. V236BJ1-LEI REV C2 yazın ???.
Confirm. At 17MB181 the panel profile can be saved. In the TV profile, only langprofile is saved (unnecessary). SW and HW are not saved. SPI can also be saved.spi and panel information can be downloaded in mb181, hw and sw are not downloaded.
V236BJ1-LEI REV C2 için panel profilim var.
my profilConfirm. At 17MB181 the panel profile can be saved. In the TV profile, only langprofile is saved (unnecessary). SW and HW are not saved. SPI can also be saved.
Google translate:
Onaylamak. 17MB181'de panel profili kaydedilebilir. TV profilinde yalnızca dil profili kaydedilir (gereksizdir). SW ve HW kaydedilmez. SPI da kaydedilebilir.
bu panele olmaz mı ne yapmak gerekirConfirm. At 17MB181 the panel profile can be saved. In the TV profile, only langprofile is saved (unnecessary). SW and HW are not saved. SPI can also be saved.
Google translate:
Onaylamak. 17MB181'de panel profili kaydedilebilir. TV profilinde yalnızca dil profili kaydedilir (gereksizdir). SW ve HW kaydedilmez. SPI da kaydedilebilir.
Mb181 Ana kartların hepsi yazılımı vermiyor enteresan bir durum var.spi and panel information can be downloaded in mb181, hw and sw are not downloaded.
Ustanın dosya linkiji yeni farkettim . Yarın ilk işim bununda denemek olacak.Bir üst mesajda yokoono usta size yazılım vermiş.
bu yazılım yine aynı bozuk ekran.V236BJ1-LEI REV C2 için panel profilim var.
Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
Google translate:bu yazılım yine aynı bozuk ekran.
Ben doğru yazılım buldum ancak ekran ters. Ekran düzeltme nasıl yaparızGoogle translate:
Bu kadar küçük ekranlar için sahip olduğum tek şey bu.
Ben doğru yazılım buldum ancak ekran ters. Ekran düzeltme nasıl yaparız
bu yazılım yine aynı bozuk ekran.
buraya kullandığım yazılımı ve tv den alınan yedek read ekledim. her şey güzel ama ekren ters kaldı. editleme konusunda yardımcı olurmunuzV236BJ1-LEI REV C2 için panel profilim var.
Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
Tam emminin kalemine göre teraspyBen doğru yazılım buldum ancak ekran ters. Ekran düzeltme nasıl yaparız
buraya kullandığım yazılımı ve tv den alınan yedek read ekledim. her şey güzel ama ekren ters kaldı. editleme konusunda yardımcı olurmunuz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
? AnlayamadımTam emminin kalemine göre teraspy
Emmi aktif olunca modlamanın nasıl yapılacağını size anlayacaktır.? Anlayamadım
Mb181 Ana kartların hepsi yazılımı vermiyor enteresan bir durum var.
Sagolasin ustaEmmi aktif olunca modlamanın nasıl yapılacağını size anlayacaktır.