Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,177
Teraspy profilinden geri doğru mesajlarına bakabilirsin.Sagolasin usta
geçen haftaydı yanılmıyorsam birine yardımcı olmuştu.
Teraspy profilinden geri doğru mesajlarına bakabilirsin.Sagolasin usta
Ekran ters düzeltmek içi edilene bilen varmı ?Sayın emmi üyemiz vardır teraspy . Kendisi şu ara biraz rahatsız. Yazılım modifikasyonu ile ilgili ve tecrübelidir. O yüzden.
Önceki mesajda belirttiğim gibi, kendisi biraz rahatsız. Yapılabiliyorsa mutlaka kendisi yolunu gösterecektir.Ekran ters düzeltmek içi edilene bilen varmı ?
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Umarım görüp yardımcı olurÖnceki mesajda belirttiğim gibi, kendisi biraz rahatsız. Yapılabiliyorsa mutlaka kendisi yolunu gösterecektir.
Senin dosyayı indirdim, hangisi senin tvnin read içindekiler mi yoksa dışındakiler mi,rar içinde 2 dosya varTeşekkür ederim. Geçmiş olsun. Umarım görüp yardımcı olur
Dışındakiler ekrani ters gösteren seg logolu yazılım. Bu yazılım oldu ama ekran ters kaldı...Senin dosyayı indirdim, hangisi senin tvnin read içindekiler mi yoksa dışındakiler mi,rar içinde 2 dosya var
İçinde OKU var ,tüm sorumluluk sana aittir, 4 dosyada olmazsa yapabileceğim bir şey yok maalesef ,umarım işini görürDışındakiler ekrani ters gösteren seg logolu yazılım. Bu yazılım oldu ama ekran ters kaldı...
Read klasörü içindekiler yazılımı attıktan sonra tv den usb opretion da okuttuğum hali..
Yarın ilk işim denemek olacak. Elinize emeğinize sağlık. Sonucu bildiririmİçinde OKU var ,tüm sorumluluk sana aittir, 4 dosyada olmazsa yapabileceğim bir şey yok maalesef ,umarım işini görür
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkür ederim ,OKU yu mutlaka okuyarak uygula çünkü 4 dosyayı bir yere kopyaladımYarın ilk işim denemek olacak. Elinize emeğinize sağlık. Sonucu bildiririm
malesef düzlmedi. 1 olan yanık ekran yine ters. diğer 3 tanesi görüntü kesti. ısışık var görüntü yok.B beydere ,umarım düzelir tv
Hımm,aldığım dosyalar orjinaldi değil mi Dur sana bir de read içindekileri yapayım yolluyayım bakalım.Birazdan yollar link veririm,denersin.malesef düzlmedi. 1 olan yanık ekran yine ters. diğer 3 tanesi görüntü kesti. ısışık var görüntü yok.
tkerar orjınal yani bir önceki panel ve yazılımı atarak düzelltim. yani yine ter şekilde.