selam usta, orjinal kart 17MB180E tv modeli 50UL2163DT smart tv yi android kart takıp kullanmayı düşünüyorum , biraz araştırdım ve fiziki olarak ( soket girişleri ) birebir görünen android kart 17MB170 tv modeli olarakta 50UA2063DT modelini buldum, kartın montajını yaptım sadece wifi soketinde sorun çıktı onunda kablosunu buldum her şey sorunsuz görünüyor. Tv çalışıyor amma velakin ekran 3 eşit parçaya bölünmüş görünüyor( tv açılışında Toshiba ve android logosu daha büyük ve ekranın ortasında olması gerekirken logonun yarısı sağ tarafta yarısı sol tarafta görünüyor) Orjinal kartı geri montaj yaptım, bu karttan panel yaızlımını alıp diğer karta yükleyebilirmiyim veya Full yazılım bulup ( henüz bulamadım ) yüklersem panel sorunu düzelir mi ? 17MB170 -50UA2063DT tv nini ful yazılımını nasıl bulabilirim.
Birde tv üzerindeki t açılınca yeşil kapanınca kırmızı yanan led orjinal kartta tam yeşil , android kartı taktığımda yarısı yeşil yarısı sarı görünüyor. Fotoğraf çekmek aklıma gelmedi kartı değiştirince bir kaç fotoğraf çekeceğim.( eklediğim fotoğraflarda biraz belli oluyor )
Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler