By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Yazdığınız bilgilere ait orijinal yazılım verildi tv ye ne işlemler yapıldı yazmamışsınız ana kart mı değişti donanım orijinal değil mi?üstad yazılımı attım fakat yine ters renk düzelmedi
Yazdığınız bilgilere ait orijinal yazılım verildi tv ye ne işlemler yapıldı yazmamışsınız ana kart mı değişti donanım orijinal değil mi?üstad yazılımı attım fakat yine ters renk düzelmedi
farklı panel takmışlarYazdığınız bilgilere ait orijinal yazılım verildi tv ye ne işlemler yapıldı yazmamışsınız ana kart mı değişti donanım orijinal değil mi?
Yazdıklarınız uygun no değil paneldeki etiket resimlerini buraya ekleyin uygun yazılım varsa bakarımfarklı panel takmışlar
pnl=201410150000795
panel numarası bu
17 Mb 97 anakart var üstünde panel yazılımı lazım yardımcı olurmusunuz lütfen
Cod panel (VES315xxxxxxxx) ???.
17 Mb 97 anakart var üstünde panel yazılımı lazım yardımcı olurmusunuz lütfen
Google translate:
tekrar merhaba.yaptim.ayni sskikde regal Yazisi cikayir.sonra ekran oyle kaliyor bos ekran*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Donanımsal arıza var.tekrar merhaba.yaptim.ayni sskikde regal Yazisi cikayir.sonra ekran oyle kaliyor bos ekran
10 dakika falan sonra ilk kurulum ekrani geldi sonra tekrar ekran dondu .galiba donaninsalDonanımsal arıza var.
Donanımsal arıza var uydu alıcısı entegresi arızalı10 dakika falan sonra ilk kurulum ekrani geldi sonra tekrar ekran dondu .galiba donaninsal
sagolasinDonanımsal arıza var uydu alıcısı entegresi arızalı
Anakart ne ile değişti? Anakart ve panel etiket bilgilerini de paylaşır mısınız?Merhaba
anakart değişti panel yazılımı ve komple yazılım alabilirmiyim