Anakart ne ile değişti? Anakart ve panel etiket bilgilerini de paylaşır mısınız?
Anakart ne ile değişti? Anakart ve panel etiket bilgilerini de paylaşır mısınız?
Mb211 Ana kart resmi eklemişsiniz sökülen ve takılan mb211 Mi?
evetMb211 Ana kart resmi eklemişsiniz sökülen ve takılan mb211 Mi?
Merhaba
anakart değişti panel yazılımı ve komple yazılım alabilirmiyim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükledikten sonra sonucu yazın.
Yazılımlar kaynaklar bölümüne taşındı tv deki arızayı veya yapılan işlemleri belirtin tv arka kapak resmini buraya ekleyin.Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu yazılımı indirebilme talepleriniz için
böyle bir uyarı çıktı indiremedim
Yazılımlar kaynaklar bölümüne taşındı tv deki arızayı veya yapılan işlemleri belirtin tv arka kapak resmini buraya ekleyin.
Sökülen ve takılan ana kart mb 211 mi?
tv anakartı arızalanmıştı değiştirdim görüntü ters ve pikselli tam yazılım veye panel yazılımı ihtiyacım var teşekkürler
evet aynı kartSökülen ve takılan ana kart mb 211 mi?
Bildirimi kontrol edin.
tv anakartı arızalanmıştı değiştirdim görüntü ters ve pikselli tam yazılım veye panel yazılımı ihtiyacım var teşekkürler
bildirim gelmedi malesef dün akşam gelen bildirim var ordan da indiremiyorum yetkim yokBildirimi kontrol edin.
Sağ üstte çan simgesi var bildirim oradabildirim gelmedi malesef dün akşam gelen bildirim var ordan da indiremiyorum yetkim yok
yazılar tersti normale döndü fakat renkler düzelmediSağ üstte çan simgesi var bildirim orada
Lvds kabloyu her iki taraftan da sök tak yapın tam takılmamış olabilir düzelmez ise ana kart ile panel uyum sağlamamıştır.yazılar tersti normale döndü fakat renkler düzelmedi