Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

N Çevrimdışı

nezaket şennaz

Yeni Üye
2 Haz 2022
7
44
panel değişimi yaptık pt500gtd04-1 v1.1 4k panel taktık fakat cihazın lvds ayarı bozuldu konuyla ilgili desteğinizi rica ediyorum

00c81a19-7ed6-4f60-a812-d5fafd364da5.jpg
4c6d50a5-6ffa-4d5f-943d-ba28e0d4b6e1.jpg
5a0724ab-29cc-4fd0-9841-4f0fb6ac9e05.jpg
a1ba5292-59a8-40ca-a593-fcbe2db3a0e7.jpg

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_20230506_130337.jpg

burada panel yazılım no ile panel no uymadığı görülüyor sanırım
Burada paylaştığınız değerler, panel kodlarını içermiyor. Panel yazılımını temin etmek için aşağıdaki bilgilerden en sonda olan;

8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin. Bilgisini bizimle paylaşabilirseniz uyumlu panel yazılımı bulunması halinde paylaşılacaktır.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
EVET EMİNİM PANEL DEĞİŞTİRDİK LVDS AYARI BOZULDU Bİ TEK ONU DÜZENLEME YAPAMIYORUM

YOK EMİNİM PANEL DEĞİŞTİRDİK LVDS AYARI BOZULDU ONU DÜZENLEME YAPAMIYORUM
Merhaba;

Öncelikle mesajlarınızdaki yazılarınızı Küçük Harflerle günceller misiniz? İnternet dünyasında büyük harfle yazmak BAĞIRMAK anlamına gelir. Teşekkürler.

Panel yazılım isteği için;

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.

Koyu renkli maddelerdeki bilgileri paylaşabilirseniz ona göre panel yazılımı bulunması halinde paylaşılacaktır.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Burada paylaştığınız değerler, panel kodlarını içermiyor. Panel yazılımını temin etmek için aşağıdaki bilgilerden en sonda olan;

8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin. Bilgisini bizimle paylaşabilirseniz uyumlu panel yazılımı bulunması halinde paylaşılacaktır.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=

tv orjinal değişim yapılmamış

arka-kapakf2183eb4e62778ad.jpg

panel-resmi.jpg
By_Trol By_Trol Üstadım.

A Çevrimdışı

akumut

Aktif Üye
13 Mar 2021
100
26
IMG_7485efd380b8ac2204b1.jpg

Selamlar. Moderatör arkadaşlara kolay gelsin. Güncel panel yazılımı rica edebilir miyim?

N Çevrimdışı

nezaket şennaz

Yeni Üye
2 Haz 2022
7
44
Resimdeki etikette özürlü ürün kaşesi var buna ait yazılım zor bulunur yaptığınız işlemleri yazın.
cihazın paneli arızalıydı değişim yapık pt500gt04-1 v1.1 4k panel taktık cihaz çalışıyor sadece renkleri bozuk lvds ayarı yapılması lazım onun için yazılım gerekli sanırım yazılımı bulamadım

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
cihazın paneli arızalıydı değişim yapık pt500gt04-1 v1.1 4k panel taktık cihaz çalışıyor sadece renkleri bozuk lvds ayarı yapılması lazım onun için yazılım gerekli sanırım yazılımı bulamadım
Taktığınız panelin etiket bilgisini paylaşabilir misiniz? Sanıyorum ben göremedim mesajlarda.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Benim arşivimde pt500gt04-1 v1.1 4k panel yazılımı yok belki yokoono yokoono ustada vardır kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir.

Geri
Üst Alt