yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
ordan yukledim menu 4725 seg yazıyor ekran gelmiyor
kurtarma yazılımı deedim olmadı
ordan yukledim menu 4725 seg yazıyor ekran gelmiyor
kurtarma yazılımı deedim olmadı
Burada paylaştığınız değerler, panel kodlarını içermiyor. Panel yazılımını temin etmek için aşağıdaki bilgilerden en sonda olan;
burada panel yazılım no ile panel no uymadığı görülüyor sanırım
Donanım ile ilgili bir arıza olmadığından emin misiniz?LVDS AYARI BOZUK BUNUN İÇİN YAZILIM GEREKLİ DESTEĞİNİZİ RİCA EDİYORUM
panel değiştirdik cihaz çalışıyor sadece görüntü renkleri bozukDonanım ile ilgili bir arıza olmadığından emin misiniz?
Merhaba;EVET EMİNİM PANEL DEĞİŞTİRDİK LVDS AYARI BOZULDU Bİ TEK ONU DÜZENLEME YAPAMIYORUM
YOK EMİNİM PANEL DEĞİŞTİRDİK LVDS AYARI BOZULDU ONU DÜZENLEME YAPAMIYORUM
Burada paylaştığınız değerler, panel kodlarını içermiyor. Panel yazılımını temin etmek için aşağıdaki bilgilerden en sonda olan;
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin. Bilgisini bizimle paylaşabilirseniz uyumlu panel yazılımı bulunması halinde paylaşılacaktır.
BELİRTMENİZ GEREKENLER
1= Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
By_Trol Üstadım.tv orjinal değişim yapılmamış
Resimdeki etikette özürlü ürün kaşesi var buna ait yazılım zor bulunur yaptığınız işlemleri yazın.LVDS AYARI BOZUK BUNUN İÇİN YAZILIM GEREKLİ DESTEĞİNİZİ RİCA EDİYORUM
Az önce bir başka konuda cevap yazmıştım. Full yazılım attığınızda panel yazılımı da atılır. Problem çözülmediyse lütfen HDR konusundan devam ediniz.
Selamlar. Moderatör arkadaşlara kolay gelsin. Güncel panel yazılımı rica edebilir miyim?
cihazın paneli arızalıydı değişim yapık pt500gt04-1 v1.1 4k panel taktık cihaz çalışıyor sadece renkleri bozuk lvds ayarı yapılması lazım onun için yazılım gerekli sanırım yazılımı bulamadımResimdeki etikette özürlü ürün kaşesi var buna ait yazılım zor bulunur yaptığınız işlemleri yazın.
Taktığınız panelin etiket bilgisini paylaşabilir misiniz? Sanıyorum ben göremedim mesajlarda.cihazın paneli arızalıydı değişim yapık pt500gt04-1 v1.1 4k panel taktık cihaz çalışıyor sadece renkleri bozuk lvds ayarı yapılması lazım onun için yazılım gerekli sanırım yazılımı bulamadım
Benim arşivimde pt500gt04-1 v1.1 4k panel yazılımı yok belki yokoono ustada vardır kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir.cihazın paneli arızalıydı değişim yapık pt500gt04-1 v1.1 4k panel taktık cihaz çalışıyor sadece renkleri bozuk lvds ayarı yapılması lazım onun için yazılım gerekli sanırım yazılımı bulamadım