Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
e6471c7d-363a-4562-9c0d-795a5112bca8.jpg

panelin üzerinde bu kod yazmaktadır
Benim arşivimde pt500gt04-1 v1.1 4k panel yazılımı yok belki yokoono yokoono ustada vardır kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
biz bu paneli satın aldık dışardan cell olarak bu cihaza taktık çaıştı cihaz sadece görüntü karışık gösteriyor lvds ayarı yapılması gerekiyor onu yapamadık
Benim bildiğim kadarıyla bu panel Vestel çıkışlı değil. Panel yazılımıyla LVDS ayarı gibi birşey mümkün değil. Ayrıca Vestel üretiminde bildiğim kadarıyla bulunmayan bu panelle ilgili panel yazılımı bulunması da mümkün görünmüyor. Ancak yine de konuyla ilgili ustalarımızı bilgilendiriyorum;

Takılan panel CHIMEI Innolux, takılan cihaz Vestel 50pf7070 cihaz etiketinde sorunlu cihaz ibaresi mevcut.
By_Trol By_Trol yokoono yokoono Sota Sota

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Benim bildiğim kadarıyla bu panel Vestel çıkışlı değil. Panel yazılımıyla LVDS ayarı gibi birşey mümkün değil. Ayrıca Vestel üretiminde bildiğim kadarıyla bulunmayan bu panelle ilgili panel yazılımı bulunması da mümkün görünmüyor. Ancak yine de konuyla ilgili ustalarımızı bilgilendiriyorum;

Takılan panel CHIMEI Innolux, takılan cihaz Vestel 50pf7070 cihaz etiketinde sorunlu cihaz ibaresi mevcut.
By_Trol By_Trol yokoono yokoono Sota Sota
Cevap yazmıştım.

J Çevrimdışı

Jacket

Kayıtsız / Doğrulanmamış
sn: 7929755 700224
bana acil bu panel yazılımı lazım yardım.

Geri
Üst Alt