Google translate;çok teşekkür ediyorum ilginiz için
panelin üzerinde bu kod yazmaktadır
O etiketin görseli gerekir.Google translate;
Panel kodu, panel panosuna yapıştırılmış beyaz bir etikete girilir (VESxxxxxxxxx)..
Bu panel hangi TV' den edinildi. CHIMEI Innolux etiketi görüyorum. Daha önce bir başka Vestel TV' de mi kullanılıyordu?resimleri gönderdim
biz bu paneli satın aldık dışardan cell olarak bu cihaza taktık çaıştı cihaz sadece görüntü karışık gösteriyor lvds ayarı yapılması gerekiyor onu yapamadıkBu panel hangi TV' den edinildi. CHIMEI Innolux etiketi görüyorum. Daha önce bir başka Vestel TV' de mi kullanılıyordu?
Benim bildiğim kadarıyla bu panel Vestel çıkışlı değil. Panel yazılımıyla LVDS ayarı gibi birşey mümkün değil. Ayrıca Vestel üretiminde bildiğim kadarıyla bulunmayan bu panelle ilgili panel yazılımı bulunması da mümkün görünmüyor. Ancak yine de konuyla ilgili ustalarımızı bilgilendiriyorum;biz bu paneli satın aldık dışardan cell olarak bu cihaza taktık çaıştı cihaz sadece görüntü karışık gösteriyor lvds ayarı yapılması gerekiyor onu yapamadık
17MB95 ve panel V500HJ1-LE1 rev.C1 için hiçbir şeyim yok.resimleri gönderdim
Cevap yazmıştım.Benim bildiğim kadarıyla bu panel Vestel çıkışlı değil. Panel yazılımıyla LVDS ayarı gibi birşey mümkün değil. Ayrıca Vestel üretiminde bildiğim kadarıyla bulunmayan bu panelle ilgili panel yazılımı bulunması da mümkün görünmüyor. Ancak yine de konuyla ilgili ustalarımızı bilgilendiriyorum;
Takılan panel CHIMEI Innolux, takılan cihaz Vestel 50pf7070 cihaz etiketinde sorunlu cihaz ibaresi mevcut.
By_Trol yokoono Sota
Google translate:resimleri gönderdim