Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
VES315WNDA-2DN12ETW15
N12 için elimde yok. N11 için var. Kendi riskin ile dene.
Panel profile:
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

W Çevrimdışı

werbung45

Yeni Üye
11 Ara 2020
16
44
N12 için elimde yok. N11 için var. Kendi riskin ile dene.
Panel profile:
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene ka

ustam kolay gelsin ekran düzeldi ama buseferde görüntü bozuldu bu tv de profilo zaten başka deneyeceğim yazılım varmı acaba elinde

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
ustam kolay gelsin ekran düzeldi ama buseferde görüntü bozuldu bu tv de profilo zaten başka deneyeceğim yazılım varmı acaba elinde
Stick soft.
Google translate:
Uzaktan kumanda artık çalışmıyorsa, programlanabilir veya Vestel kullanın, riski size ait olmak üzere deneyin.

W Çevrimdışı

werbung45

Yeni Üye
11 Ara 2020
16
44
ustam kolay gelsin bana 17mb140 anakarta
Stick soft.
Google translate:
Uzaktan kumanda artık çalışmıyorsa, programlanabilir veya Vestel kullanın, riski size ait olmak üzere deneyin.

ustam kolay gelsin dediğin gibi oldu bu ana yazılım uyum sağlamadı açılıyor sonra kumanda etmiyor kapanıyor ben bu anakartı Hİ-LEVEL 32HL555 TV sökmüştüm eğer elinizde Hİ-LEVEL 32HL555 ana yazılım varsa gönderirmisiniz yükleyim düzelteyim

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
ustam kolay gelsin bana 17mb140 anakarta

ustam kolay gelsin dediğin gibi oldu bu ana yazılım uyum sağlamadı açılıyor sonra kumanda etmiyor kapanıyor ben bu anakartı Hİ-LEVEL 32HL555 TV sökmüştüm eğer elinizde Hİ-LEVEL 32HL555 ana yazılım varsa gönderirmisiniz yükleyim düzelteyim
Google translate:
FLASH için bir BIN konusunda da size yardımcı olabilirim. Yeniden yazmak için bir programlayıcıya ihtiyacınız var. Farklı bir modelden ama aynı anakart ve aynı panelden.

B Çevrimdışı

burak0011

Yeni Üye
27 Nis 2021
12
27
Merhaba kolay gelsin ustam vestel 17mb82s panel yazılımına ihtiyacım var

IMG_1786.jpg
IMG_1787.jpg

Geri
Üst Alt