gönderdim![]()
merhabalar vestel 43UD8360 4K SMART TV var her şey orjinal vestel yazısı çkıyor, ışık yanıyo sönüyor ama açılmıyor. yazılım için yardımcı olur musunuz
exfat olmaz rufus programını indir FAT32 MBR olarak biçimle.
bi yerde hata yapıyorum sanki. yine olmadı. başlatma adımlarını tekrar paylaşır mısınız?exfat olmaz rufus programını indir FAT32 MBR olarak biçimle.
başka yazılım gönderdim.bi yerde hata yapıyorum sanki. yine olmadı. başlatma adımlarını tekrar paylaşır mısınız?
başka yazılım gönderdim.
aynı tv bizde de var. bugün logo gelip gidiyor. açılmıyor. akşamdan beri uğraşıyorum.Hayırlı akşamlar, Kolaygelsin..
55QA9700 55" QLED 4K ANDROID TV
1. Televizyon orijinal , herhangi bir değişim söz konusu değil,
2. Herhangi bir donanımsal değişim yapılmadı, sadece Yazılım Güncelleme menüsünden güncelleme yapıldı ve açılmıyor.
Az önce 192Mb'lık bir Güncelleme geldi, güncellemeyi yaptı yeniden başlat dedim ama açılmıyor, logo falan da gelmiyor, Hafif arka ışık geliyor, televizyon çalılıyor ama öyle kalıyor.
Yazılımla sorunun giderme şansı varmıdır, varsa yazılımı nerden indirebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz yükledikten sonra sonucu yazın.Hayırlı akşamlar, Kolaygelsin..
55QA9700 55" QLED 4K ANDROID TV
1. Televizyon orijinal , herhangi bir değişim söz konusu değil,
2. Herhangi bir donanımsal değişim yapılmadı, sadece Yazılım Güncelleme menüsünden güncelleme yapıldı ve açılmıyor.
Az önce 192Mb'lık bir Güncelleme geldi, güncellemeyi yaptı yeniden başlat dedim ama açılmıyor, logo falan da gelmiyor, Hafif arka ışık geliyor, televizyon çalılıyor ama öyle kalıyor.
Yazılımla sorunun giderme şansı varmıdır, varsa yazılımı nerden indirebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
başka flashla tekrar deneyin. son verdiğim yazılım hala almıyorsa kart arızası vardır.aynı tv bizde de var. bugün logo gelip gidiyor. açılmıyor. akşamdan beri uğraşıyorum.
başka yazılım
Teşekkürler fakat kumandadaki acma-kapatma tuşu kapatırken calışıyor fakat acarken işlev görmüyor. Bu yüzden yazılımı yükleyemiyorum. Bu yazılımı yükleyebileceğim başka bir yöntem var mıdır?başka yazılım gönderdim.
ok tuşuyla yüklemeye başlatacaksınızTeşekkürler fakat kumandadaki acma-kapatma tuşu kapatırken calışıyor fakat acarken işlev görmüyor. Bu yüzden yazılımı yükleyemiyorum. Bu yazılımı yükleyebileceğim başka bir yöntem var mıdır?
evet bian kafam karıştı. yazılımı yükledim şimdi ama sorun hala devam ediyor.ok tuşuyla yüklemeye başlatacaksınız
verdiğim yazılım %100 uyumlu kumanda yada kart değişmiş olabilir mi.?evet bian kafam karıştı. yazılımı yükledim şimdi ama sorun hala devam ediyor.