D Çevrimdışı

dursun07

Yeni Üye
30 Kas 2025
5
36
bildirim çanından yazılımı indirebilirsin yükledikten sonra sonucu yazın.
usb yi taktım. tv fişi çekik kumandada ok tuşuna basılı şekilde tv yi çalıştırdım. ve hala vestel logosu gelip gidiyor. yazılım kurulumu başlamadı. nerede hata yapıyorum. flash bellekte exfat şeklinde biçimlendirme seçeneği vardı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,651
usb yi taktım. tv fişi çekik kumandada ok tuşuna basılı şekilde tv yi çalıştırdım. ve hala vestel logosu gelip gidiyor. yazılım kurulumu başlamadı. nerede hata yapıyorum. flash bellekte exfat şeklinde biçimlendirme seçeneği vardı.
exfat olmaz rufus programını indir FAT32 MBR olarak biçimle.

O Çevrimdışı

oencuer

Yeni Üye
30 Kas 2025
1
33
20251130_185633.jpg

merhabalar vestel 43UD8360 4K SMART TV var her şey orjinal vestel yazısı çkıyor, ışık yanıyo sönüyor ama açılmıyor. yazılım için yardımcı olur musunuz

D Çevrimdışı

dursun07

Yeni Üye
30 Kas 2025
5
36
başka yazılım gönderdim.

Ekran-goruntusu-2025-11-30-213609.png

biçimlendirme formatım bu şekilde yaptım.
3 farklı şekilde tv başlattım.
birincisi direk usb belleği takıp fişi taktım.
ikincisi usb belleği takıp tv deki güç düğmesine basılı tutarak fişi taktım
üçüncüsü usb belleği takıp kumanda ok tuşuna basarken fişi taktım
yine başarılı olamadım.
şuanda eski flash belleğimi arıyorum bulursam onu deneyeceğim.
şimdilik başaramadım.
yarın maçı nasıl izleyeceğim düşünmeye başladım.

hololu Çevrimdışı

hololu

Yeni Üye
30 Kas 2025
1
49
Hayırlı akşamlar, Kolaygelsin..

55QA9700 55" QLED 4K ANDROID TV

1. Televizyon orijinal , herhangi bir değişim söz konusu değil,
2. Herhangi bir donanımsal değişim yapılmadı, sadece Yazılım Güncelleme menüsünden güncelleme yapıldı ve açılmıyor.

Az önce 192Mb'lık bir Güncelleme geldi, güncellemeyi yaptı yeniden başlat dedim ama açılmıyor, logo falan da gelmiyor, Hafif arka ışık geliyor, televizyon çalılıyor ama öyle kalıyor.

Yazılımla sorunun giderme şansı varmıdır, varsa yazılımı nerden indirebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20251130_211415.jpg

D Çevrimdışı

dursun07

Yeni Üye
30 Kas 2025
5
36

2. Herhangi bir donanımsal değişim yapılmadı, sadece Yazılım Güncelleme menüsünden güncelleme yapıldı ve açılmıyor.

Az önce 192Mb'lık bir Güncelleme geldi, güncellemeyi yaptı yeniden başlat dedim ama açılmıyor, logo falan da gelmiyor, Hafif arka ışık geliyor, televizyon çalılıyor ama öyle kalıyor.

Yazılımla sorunun giderme şansı varmıdır, varsa yazılımı nerden indirebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20251130_211415.jpg
aynı tv bizde de var. bugün logo gelip gidiyor. açılmıyor. akşamdan beri uğraşıyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,651

IMG_20251130_211415.jpg
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz yükledikten sonra sonucu yazın.

Geri
Üst Alt