Hocam bu yazılımı hangi yöntemle yükleyeceğim core gibi mi standart ok tuluna basarak tvyi prize mi bağlayayım?gönderdim
indirdiğiniz yerde kurulum talimatı yazılı.Hocam bu yazılımı hangi yöntemle yükleyeceğim core gibi mi standart ok tuluna basarak tvyi prize mi bağlayayım?
Teşekkürler
yanılmıyorsam cihazın garantisi devam ediyor.![]()
Merhabalar. Öncelikle burdaki bir çok sorun gibi benim de vestel markalı televizyonum ilk başta çalışmasına rağmen daha sonra sadece açılırken bir vestel yazısı gözüküyordu daha sonra gidiyor ve daimi olarak şuan sadece standby ışığı yanıp sönüyor. Biraz araştırdım ve sizin forum sayfanıza denk geldim umarım tvme uygun bir yazılım desteği sağlayabilirsiniz yaklaşık bir kaç gündür bunu araştırıyorum yazılımı bulamadım. Şimdiden edeceğiniz yardımlar için teşekkür ederim iyi günler.
hayır maalesef yetkili servisi aradığımda garantisinin bitmiş olduğunu belirttileryanılmıyorsam cihazın garantisi devam ediyor.
bildirim çanından yazılım indirme sayfasına ulaşabilirsin.hayır maalesef yetkili servisi aradığımda garantisinin bitmiş olduğunu belirttiler
merhabalar rica etsem full yazılım atabilirmisiniz labma yanıp sönüyor 1 saat sonra açılıyor bir denemek istiyorumbildirim çanından yazılım indirme sayfasına ulaşabilirsin.
sorun donanımsal gibi yine de yazılımı gönderdim.merhabalar rica etsem full yazılım atabilirmisiniz labma yanıp sönüyor 1 saat sonra açılıyor bir denemek istiyorum
![]()
Hocam çok teşekkür ederim televizyon artık direk açılıyor sadece ses gitti ne yapmalıyım farklı bir yazılım var mı bakar mısınızsorun donanımsal gibi yine de yazılımı gönderdim.
Rufus ile de farklı usb'ler ile denedim her yolu denedim ancak olmuyor yine logo gelip kendini yeniden başlatıyor. Başka bir yol var mı acaba?flash belleğin fat32 MBR şeklinde biçimlendirilmiş olmalı.
sorun donanımsal gibi yine de yazılımı gönderdi