By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,517
seg 43sbu700 yazılım talebi
ANAKART DEĞİŞMEDİ
PANEL DEĞİŞMEDİ
tv ye bugün bir güncelleme geldi, kabul ettikten sonra bir daha açılmadı sadece kırmızı ışığı yanıp sönüyor

IMG_20251204_1332273a0826ec1db0d872.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,517
Başka bir mağazadan almıştık taksitle daha sonra bayisine gittik bitmiş olduğunu söylediler. Şuan da yazılım sayesinde açıldı evet ama kanalları yüklemiyor dünden beri onunla uğraşıyorum, artık çözüm bulamayınca burda oluyorum... Yardımcı olabilir misiniz acaba

Kanal kurulumu aşamasında diseqc ayarı mutlaka yapılmalıdır. Forumda aşağıdaki linkte hazır liste ve açıklamalar var. Yeşil yazı ile yazılmış olanı inceleyin.

huoralcarin Çevrimdışı

huoralcarin

Yeni Üye
4 Ara 2025
3
35
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
ilginiz için sağolun hocam, dediğiniz talimatları uyguladım, öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı fakat yaklaşık 20 dk kadar geçti hala sadece hızlı hızlı yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmedi malesef :(

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,517
ilginiz için sağolun hocam, dediğiniz talimatları uyguladım, öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı fakat yaklaşık 20 dk kadar geçti hala sadece hızlı hızlı yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmedi malesef :(
Eklediğiniz resimdeki etiket bilgilerine ait orijinal yazılım verildi. yüklenmiyorsa donanımsal arıza vardır.

M Çevrimdışı

Murphy

Yeni Üye
19 Ocak 2022
5
38
arkadaşlar VST 70QA9700 QLED 4K ANDROID 17MB185_G31 TV güncelleme yaptım yeniden başlatılsın mı dedi evet dedim sonradan başlıyor ekran geliyor ama ne vestel yazısı geliyor öyle kalıyor garantisi var lakin biz çözemezmiyiz

Geri
Üst Alt