Aynı model aynı problem dünden beri bende de mevcutSEG 43SBU700
Güncelleme yaparken kapandı, sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor.
Anakart değişmedi, panel değişmedi.
Selamlar
![]()
Yazılım neredeYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
bildirimi kontrol edin denilmiş.! sağ üstteki çanSeg 43SBU700 TV güncelleme yazılımını talep ediyorum
Yazılım nerede
birinci sayfadaki istediğimiz bilgileri verin.Aynı model aynı problem dünden beri bende de mevcut
bildirim çanından yazılımı indirebilirsin.SEG 43SBU700
Güncelleme yaparken kapandı, sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor.
Anakart değişmedi, panel değişmedi.
Selamlar
![]()
neye göre yazılım vereceğiz.? Konunun ilk sayfasını okudunuz mu.?Vestel satellite 32hb5000 vestel yazılımı lazım ekranda vestel yazısı kaliyor birde kırmızı ışık yanıp sönüyor
üzgünüm elimizde yok.Merhaba,
Vestel 43UD8350 tvDE Vestel yazısı çıkıp kapanıyor. Led arları yeni değişti. Yazılım için yardımcı olabilir misiniz?
Model No: 4K SMART 43UD8350
Seri No:8191785901103
Teşekkürler...
![]()
yazılımı bildirim çanına yolladım.![]()
Merhabalar Televizyonum bu dün akşam bir güncelleme geldi, ve cihaz güncelleme aldıktan sonra açılmadı sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor
Ota güncelleme yazılımının tam yüklenmesini beklemek gerekir yükleme aşamasında tv kapanır yazılımı yüklemeye devam eder açılması beklenecek biraz zaman alır kapanınca kimse beklemiyor arıza oldu sanıp fişi çekiyor. Sonrasında da yazılım çökmesi kaçınılmaz oluyor.Servis fabrikadan kurtarma yazılımı isteyecekmiş bugun yetişmezmiş yarın gelip onu kuracaklaranlamadığım mevzu şimdi bu vestel güncelleme yolluyor televizyona televizyon sonradan açılmıyor ya sistem çöküyor yada anakart arızası oluyor zaten güncelleme 7 - 8 ayda bir geliyor onuda yaptık keşkem yapmaz olaydım vestel resmen pişmanlıktır NET.
Gönderdimkolay gelsin bu tv ye akşam yazılım gelmiş sabah kırmızı ışık yanıp sönüyor açmıyor kurtarma varsa rica etsem![]()