T
Turan Kılıçparlar
Aktif Üye
- 7 Tem 2021
- 93
- 25
teşekür ederim ama almıyor nedense
herşeyi denedim ama malesef
herşeyi denedim ama malesef
Full yeniden kurulum yapmayı düşünüyorum yükseltme yapamayacağımneye göre yazılım vereceğiz.? Konunun ilk sayfasını okudunuz mu.?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
Vestel 4K 3D SMART 40UA9300 40'' LED TV Seri No: 7479388 500471 televizyon vestel yazısı yanıp sönüyor standby konumunda bekliyor full yazılım lazım anakartı orjinal yardımcı olabilir misiniz ?
B barutoll, @yokoono,Sota
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.VESTEL 40FD5050 SERİ NO:7941914 700219 televizyon vestel yazısı gelip gidiyor ardından sol altta kırmızı standby ışığı daimi yanıyor anakartı orjinal kurtarma yazılımı rica edebilir miyim ?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.merhaba vestel 40 fb 5050 tv logo gelip gidiyor aynı zamanda standby ışığı yanıp sönüyor. Yazılm konusunda yardımcı olabirlir misiniz. Ana kart MB140 ve tv orjinal değişim tamir falan olmadı.
![]()
Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menünün resmini buraya ekleyin.Vestel COLOR 22PF5021K 22” DVD LED TV
Kablo TV kullanıcısıyım. Son günlerde HD kanallarda mozaiklenme olmaya başladı ve sinyal seviyesi de düşük görünüyor. Evdeki diğer iki TV’de böyle bir sorun yok. Televizyonu sorun olmayan TV’lerin hattına bağladığımda da sorun devam ediyor. Full yazılım yüklersem sorun çözülür mü? Yardımcı olursanız sevinirim. Televizyon orijinal, işlem görmedi, ana kartı değişmedi.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Cihaz güncelleme sonrası stard by isigi yanip donuyor anakart orijinal degişim yapılmadı şimdiden teşekkürler![]()
![]()
maalef olmadı. ekran vestel yazısı gidip geliyor halamerhaba vestel 40 fb 5050 tv logo gelip gidiyor aynı zamanda standby ışığı yanıp sönüyor. Yazılm konusunda yardımcı olabirlir misiniz. Ana kart MB140 ve tv orjinal değişim tamir falan olmadı.
![]()
olmadı vestel yazısı ve standby ışığı gidip geliyor hala.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Farklı bir yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.maalef olmadı. ekran vestel yazısı gidip geliyor hala
olmadı vestel yazısı ve standby ışığı gidip geliyor hala.