Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Hocam bu yazılımı hangi yöntemle yükleyeceğim core gibi mi standart ok tuluna basarak tvyi prize mi bağlayayım?
Teşekkürler

WhatsApp-Gorsel-2025-12-02-saat-13.30.20_7547511f.jpg

Merhabalar. Öncelikle burdaki bir çok sorun gibi benim de vestel markalı televizyonum ilk başta çalışmasına rağmen daha sonra sadece açılırken bir vestel yazısı gözüküyordu daha sonra gidiyor ve daimi olarak şuan sadece standby ışığı yanıp sönüyor. Biraz araştırdım ve sizin forum sayfanıza denk geldim umarım tvme uygun bir yazılım desteği sağlayabilirsiniz yaklaşık bir kaç gündür bunu araştırıyorum yazılımı bulamadım. Şimdiden edeceğiniz yardımlar için teşekkür ederim iyi günler.

WhatsApp-Gorsel-2025-12-02-saat-13.30.20_7547511f.jpg

Merhabalar. Öncelikle burdaki bir çok sorun gibi benim de vestel markalı televizyonum ilk başta çalışmasına rağmen daha sonra sadece açılırken bir vestel yazısı gözüküyordu daha sonra gidiyor ve daimi olarak şuan sadece standby ışığı yanıp sönüyor. Biraz araştırdım ve sizin forum sayfanıza denk geldim umarım tvme uygun bir yazılım desteği sağlayabilirsiniz yaklaşık bir kaç gündür bunu araştırıyorum yazılımı bulamadım. Şimdiden edeceğiniz yardımlar için teşekkür ederim iyi günler.
yanılmıyorsam cihazın garantisi devam ediyor.

yanılmıyorsam cihazın garantisi devam ediyor.
hayır maalesef yetkili servisi aradığımda garantisinin bitmiş olduğunu belirttiler

bildirim çanından yazılım indirme sayfasına ulaşabilirsin.
merhabalar rica etsem full yazılım atabilirmisiniz labma yanıp sönüyor 1 saat sonra açılıyor bir denemek istiyorum

IMG-20251201-WA0037.jpg

sorun donanımsal gibi yine de yazılımı gönderdim.
Hocam çok teşekkür ederim televizyon artık direk açılıyor sadece ses gitti ne yapmalıyım farklı bir yazılım var mı bakar mısınız

flash belleğin fat32 MBR şeklinde biçimlendirilmiş olmalı.
Rufus ile de farklı usb'ler ile denedim her yolu denedim ancak olmuyor yine logo gelip kendini yeniden başlatıyor. Başka bir yol var mı acaba?

IMG_6214.jpg

merhaba kolay gelsin bu tv için yazılım bulmam mümkün mü.Tv vestel logosu gelip kapanıyor.

Herkese iyi geceler
Bu TV nin yazilimi lazim.
Tesekkuler Yardimci olan herkese

TOSHIBA-49V6863DG-VES490QNYL.jpg
TOSHIBA-49V6863DG-17MB130S.jpg.png
TOSHIBA-49V6863DG.jpg

bildirim çanından yazılım indirme sayfasına ulaşabilirsin.
Yardımınız için tekrardan teşekkür ederim. Sayenizde televizyonumu yapabildim,iyi forumlar diliyorum.

Geri
Üst Alt