Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

20251130_185633.jpg

merhabalar vestel 43UD8360 4K SMART TV var her şey orjinal vestel yazısı çkıyor, ışık yanıyo sönüyor ama açılmıyor. yazılım için yardımcı olur musunuz

başka yazılım gönderdim.

Ekran-goruntusu-2025-11-30-213609.png

biçimlendirme formatım bu şekilde yaptım.
3 farklı şekilde tv başlattım.
birincisi direk usb belleği takıp fişi taktım.
ikincisi usb belleği takıp tv deki güç düğmesine basılı tutarak fişi taktım
üçüncüsü usb belleği takıp kumanda ok tuşuna basarken fişi taktım
yine başarılı olamadım.
şuanda eski flash belleğimi arıyorum bulursam onu deneyeceğim.
şimdilik başaramadım.
yarın maçı nasıl izleyeceğim düşünmeye başladım.

Hayırlı akşamlar, Kolaygelsin..

55QA9700 55" QLED 4K ANDROID TV

1. Televizyon orijinal , herhangi bir değişim söz konusu değil,
2. Herhangi bir donanımsal değişim yapılmadı, sadece Yazılım Güncelleme menüsünden güncelleme yapıldı ve açılmıyor.

Az önce 192Mb'lık bir Güncelleme geldi, güncellemeyi yaptı yeniden başlat dedim ama açılmıyor, logo falan da gelmiyor, Hafif arka ışık geliyor, televizyon çalılıyor ama öyle kalıyor.

Yazılımla sorunun giderme şansı varmıdır, varsa yazılımı nerden indirebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20251130_211415.jpg

2. Herhangi bir donanımsal değişim yapılmadı, sadece Yazılım Güncelleme menüsünden güncelleme yapıldı ve açılmıyor.

Az önce 192Mb'lık bir Güncelleme geldi, güncellemeyi yaptı yeniden başlat dedim ama açılmıyor, logo falan da gelmiyor, Hafif arka ışık geliyor, televizyon çalılıyor ama öyle kalıyor.

Yazılımla sorunun giderme şansı varmıdır, varsa yazılımı nerden indirebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20251130_211415.jpg
aynı tv bizde de var. bugün logo gelip gidiyor. açılmıyor. akşamdan beri uğraşıyorum.

IMG_20251130_211415.jpg
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz yükledikten sonra sonucu yazın.

aynı tv bizde de var. bugün logo gelip gidiyor. açılmıyor. akşamdan beri uğraşıyorum.
başka flashla tekrar deneyin. son verdiğim yazılım hala almıyorsa kart arızası vardır.

başka yazılım gönderdim.
Teşekkürler fakat kumandadaki acma-kapatma tuşu kapatırken calışıyor fakat acarken işlev görmüyor. Bu yüzden yazılımı yükleyemiyorum. Bu yazılımı yükleyebileceğim başka bir yöntem var mıdır?

Teşekkürler fakat kumandadaki acma-kapatma tuşu kapatırken calışıyor fakat acarken işlev görmüyor. Bu yüzden yazılımı yükleyemiyorum. Bu yazılımı yükleyebileceğim başka bir yöntem var mıdır?
ok tuşuyla yüklemeye başlatacaksınız

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Телевизия на живо, телевизионен водещ.
МБ:17МБ171
ПАНЕЛ: VES430UNDH-N1-N48

JVC-LT-43VAF3000-TV-software.jpg

t-cona7cadaab5c7c57e9.jpg

VES430UNDH-N1-N48.jpg

17MB171ffb357a17ea2778f.jpg

Geri
Üst Alt