Mrtoxa42
Yeni Üye
- 30 Kas 2025
- 7
- 24
okunaklı çekin
full yazılımı gönderdim.![]()
Uygun mudur?
Nereden gönderdiniz acaba dm'ile mi ulaşıcak banafull yazılımı gönderdim.
bildirim çanıNereden gönderdiniz acaba dm'ile mi ulaşıcak bana
Gönderdiğiniz dosyayı indirip usb'ye attım ve tv'ye taktım. Zaten sorunum Toshiba logosu geliyor ve gidiyor kendini sürekli yeniden başlatmasıydı. Sizde yükleme sırasında logo sürekli gelip gidebilir diye belirtmişsiniz. Şuan yine aynı şeyi yapıyor, hata mı devam ediyor yoksa yüklememi yapıyor anlayabilme şansın var mı? Yükleme başlıyor veya devam ediyor diye herhangi bir metin veya uyarı ile karşılaşmam gerekiyor muydu?bildirim çanı
Kanal listesini rica etsemBildirim çanı![]()
philips logosu ???Gönderdiğiniz dosyayı indirip usb'ye attım ve tv'ye taktım. Zaten sorunum philips logosu geliyor ve gidiyor kendini sürekli yeniden başlatmasıydı. Sizde yükleme sırasında logo sürekli gelip gidebilir diye belirtmişsiniz. Şuan yine aynı şeyi yapıyor, hata mı devam ediyor yoksa yüklememi yapıyor anlayabilme şansın var mı? Yükleme başlıyor veya devam ediyor diye herhangi bir metin veya uyarı ile karşılaşmam gerekiyor muydu?
Toshiba pardon.philips logosu ???
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.Toshiba pardon.
flash belleğin fat32 MBR şeklinde biçimlendirilmiş olmalı.Gönderdiğiniz dosyayı indirip usb'ye attım ve tv'ye taktım. Zaten sorunum Toshiba logosu geliyor ve gidiyor kendini sürekli yeniden başlatmasıydı. Sizde yükleme sırasında logo sürekli gelip gidebilir diye belirtmişsiniz. Şuan yine aynı şeyi yapıyor, hata mı devam ediyor yoksa yüklememi yapıyor anlayabilme şansın var mı? Yükleme başlıyor veya devam ediyor diye herhangi bir metin veya uyarı ile karşılaşmam gerekiyor muydu?
bildirim çanından yazılımı indirebilirsin yükledikten sonra sonucu yazın.merhaba
televizyonda herhangi bir anakart vs tamir yapılmadı.
vestel logosu gelip gidiyor açılmıyor.
model 55QA9700 55" QLED 4K ANDROID TV
![]()