Mrtoxa42 Çevrimdışı

Mrtoxa42

Yeni Üye
30 Kas 2025
7
24
etiketi buraya yükle

unnamed078d04886d084be9.jpg

Mrtoxa42 Çevrimdışı

Mrtoxa42

Yeni Üye
30 Kas 2025
7
24
Gönderdiğiniz dosyayı indirip usb'ye attım ve tv'ye taktım. Zaten sorunum Toshiba logosu geliyor ve gidiyor kendini sürekli yeniden başlatmasıydı. Sizde yükleme sırasında logo sürekli gelip gidebilir diye belirtmişsiniz. Şuan yine aynı şeyi yapıyor, hata mı devam ediyor yoksa yüklememi yapıyor anlayabilme şansın var mı? Yükleme başlıyor veya devam ediyor diye herhangi bir metin veya uyarı ile karşılaşmam gerekiyor muydu?

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,158
74
Gönderdiğiniz dosyayı indirip usb'ye attım ve tv'ye taktım. Zaten sorunum philips logosu geliyor ve gidiyor kendini sürekli yeniden başlatmasıydı. Sizde yükleme sırasında logo sürekli gelip gidebilir diye belirtmişsiniz. Şuan yine aynı şeyi yapıyor, hata mı devam ediyor yoksa yüklememi yapıyor anlayabilme şansın var mı? Yükleme başlıyor veya devam ediyor diye herhangi bir metin veya uyarı ile karşılaşmam gerekiyor muydu?
philips logosu ???

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,158
74
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led yanıp sönmeye başlayacaktır.
Logo gelip gidebilir mavi yükleme ekranı da gelebilir.
Yazılım 5-15 Dakika içerisinde yüklenecektir.
Yazılım yüklemesi bittiğinde tv çalışacaktır
veya
Standby konumunda kalıp sizin çalıştırmanızı bekleyecektir.
Önemli not:
Televizyonu tekrar çalıştırmadan önce flash bellek tv üzerinden mutlaka çıkarılmalıdır.
Çıkarılmaz ise tv yazılımı tekrar yükleyecektir.

D Çevrimdışı

dursun07

Yeni Üye
30 Kas 2025
5
36
merhaba
televizyonda herhangi bir anakart vs tamir yapılmadı.
vestel logosu gelip gidiyor açılmıyor.
model 55QA9700 55" QLED 4K ANDROID TV

20251130_180527.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,651
Gönderdiğiniz dosyayı indirip usb'ye attım ve tv'ye taktım. Zaten sorunum Toshiba logosu geliyor ve gidiyor kendini sürekli yeniden başlatmasıydı. Sizde yükleme sırasında logo sürekli gelip gidebilir diye belirtmişsiniz. Şuan yine aynı şeyi yapıyor, hata mı devam ediyor yoksa yüklememi yapıyor anlayabilme şansın var mı? Yükleme başlıyor veya devam ediyor diye herhangi bir metin veya uyarı ile karşılaşmam gerekiyor muydu?
flash belleğin fat32 MBR şeklinde biçimlendirilmiş olmalı.

Geri
Üst Alt