Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,260
Yazılımı gönderdim çok birşey bekleme umarım işini görürrenk iyi degil biraz yeni versiyon yazılımı varmı diye sordum bunlarda yeni yezılım atınca görüntü kalitesi biraz iyilesiyo
Yazılımı gönderdim çok birşey bekleme umarım işini görürrenk iyi degil biraz yeni versiyon yazılımı varmı diye sordum bunlarda yeni yezılım atınca görüntü kalitesi biraz iyilesiyo
Bu cihazın garantisi yok mu.?Merhaba ,
Seri bilgisi ile ilgili görselleri ekledim.
Teşekkürler
![]()
![]()
Başka yazılım gönderim bunu yükle ses gelirse panel yazılımını yükleyip isi bitir.ilginiz için teşekkür ederim biraz nadir rastlanan bir model . Daha önçe yazılım aldığı flash ile almadı ama tf card reader ile aldı panel düizenleme ile düzenledim görüntüde normal ama ses yok hocam bu yazılım ile alakalı mı
Başka yazılım verdim dener misiniz.
Tekrar yazılım verdim bildirim uyarılarını kontrol etHocam sadece MB82 KURTARMA isminde bir yazılım geldi bana. Onu denedim yine siyah ekran verdi. Başka yazılımı göremedim.
Yanılmıyorsam o kartlara usb yazılım atılmıyor17mb45-3 anakartli Vestel TV açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli yanıp sönüyor varmı çaresi ustalarim.
Yok hocam gelmedi yine.Tekrar yazılım verdim bildirim uyarılarını kontrol et
Benzer nickte başka kullanıcıya göndermişim tekrar kontrol et.Yok hocam gelmedi yine.
![]()
şimdi geldi hemen deniyorum hocam. Teşekkür ederim.Benzer nickte başka kullanıcıya göndermişim tekrar kontrol et.
tamamdır hocam halloldu teşekkğrlerBaşka yazılım gönderim bunu yükle ses gelirse panel yazılımını yükleyip isi bitir.
Tv deki sorun nedir?Merhaba. Regal 55R6520F TV için yazılım talebinde bulunmak istiyorum.
![]()