Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

ilginiz için teşekkür ederim biraz nadir rastlanan bir model . Daha önçe yazılım aldığı flash ile almadı ama tf card reader ile aldı panel düizenleme ile düzenledim görüntüde normal ama ses yok hocam bu yazılım ile alakalı mı
Başka yazılım gönderim bunu yükle ses gelirse panel yazılımını yükleyip isi bitir.

Başka yazılım verdim dener misiniz.

Hocam sadece MB82 KURTARMA isminde bir yazılım geldi bana. Onu denedim yine siyah ekran verdi. Başka yazılımı göremedim.​

17mb45-3 anakartli Vestel TV açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli yanıp sönüyor varmı çaresi ustalarim.

Hocam sadece MB82 KURTARMA isminde bir yazılım geldi bana. Onu denedim yine siyah ekran verdi. Başka yazılımı göremedim.​

Tekrar yazılım verdim bildirim uyarılarını kontrol et

17mb45-3 anakartli Vestel TV açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli yanıp sönüyor varmı çaresi ustalarim.
Yanılmıyorsam o kartlara usb yazılım atılmıyor

Tekrar yazılım verdim bildirim uyarılarını kontrol et
Yok hocam gelmedi yine.
image5ab18eea8852201c.png

Benzer nickte başka kullanıcıya göndermişim tekrar kontrol et.
şimdi geldi hemen deniyorum hocam. Teşekkür ederim.

Yine olmadı maalesef. Anakart değiştirmekten başka çarem yok galiba.

Merhaba. Regal 55R6520F TV için yazılım talebinde bulunmak istiyorum.

64489.jpg

Iyi aksamlar arkadaslar
Bu TV ye de yazilim lazim oldu.
Arizasi. Yeterli hafiza yok diye yazip kapaniyor. tekrar aciliyor oyle yazip tekrar kapaniyor, 17MB171 main icin baska bir yazilim attim yazilim yuklendi Normal aciliyor ANDROID TV muzigi geliyor arka isik yaniyor ama menu ve goruntu yok. Panel uymadi .
Yardim edecek arkadaslara Simdiden Tesekkurler

FLA3220-17MB171-VES315WNGS-2D-N52.jpg
FLA3220-17MB171.jpg
FLA3220.jpg

Aydınlatma var. Uydu alıcı entegresi hangisi oluyor hocam? Bu entegreyi söksem yani devre dışı bıraksam görüntü alabilir miyim?
Sökerek denemedim entegre anten konnektörünü bağladığın sac kafesin içinde

Geri
Üst Alt