yüklemedi yanlış yazılım dedi verdiginiz yazılım için teşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.
yüklemedi yanlış yazılım dedi verdiginiz yazılım için teşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.
ışık yanıp sönüyor , görüntü ses gelmiyortv'nin sorunu nedir.? Ne yazılımı istiyorsunuz.? Müneccim değiliz ki.!
What panel did the motherboard work with? LSCxxxHN02-U ???Merhabalar
13AT203 V1.0 anakartı kendi tv me takmak istiyorum VES430UNDL-2D-N12 numaralı panel dosyalı bir yazılım yapılabilir mi?
![]()
![]()
Eski panel kırıldığı için attım onun tam kodunu hatırlamıyorum ama "markasız 49 inç lg panel yazıyordu". Ben şimdi olabilirse VES430UNDL-2D-N12 panel ile kullanmak istiyorum.What panel did the motherboard work with? LSCxxxHN02-U ???
DenklikEski panel kırıldığı için attım onun tam kodunu hatırlamıyorum ama "markasız 49 inç lg panel yazıyordu". Ben şimdi olabilirse VES430UNDL-2D-N12 panel ile kullanmak istiyorum.
Teşekkürler, 13AT203 V1 anakarta panel yazılımını nasıl yüklemeliyim. Full yazılımı yüklemek istiyorumDenklik
LG FULL HD - VESxxxUNDL or VESxxxUNDP