Garanti süresi doldu ve servis sadece gelmek için 600 TL ücret istiyor kendi güncellemeleri oluşan bir hata için sanırım bir de ücret ödeyeceğim.Televizyon garanti kapsamında servisten destek almanız en doğru seçim olur.
Garanti süresi doldu ve servis sadece gelmek için 600 TL ücret istiyor kendi güncellemeleri oluşan bir hata için sanırım bir de ücret ödeyeceğim.Televizyon garanti kapsamında servisten destek almanız en doğru seçim olur.
Garanti var haberiniz yok siz bilirsiniz.Garanti süresi doldu ve servis sadece gelmek için 600 TL ücret istiyor kendi güncellemeleri oluşan bir hata için sanırım bir de ücret ödeyeceğim.
Adminin alıntıladığı bölümde cihazın dual screen olduğu yazmıyordu. Şase ismini yazın bakayım.Merhaba şuan yazılım atıldı ekran açıldı ama ikiye bölündü o yüzden yazılım istiyoruz
TV'yi alalı 2 seneyi geçti ama garanti olduğunu nasıl görebildinizGaranti var haberiniz yok siz bilirsiniz.
Hocam benim tv yede bi bakarmısınızGaranti var haberiniz yok siz bilirsiniz.
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.![]()
![]()
Merhaba vestel logosu geliyor geri kapanıyor nasıl bir çözüm üretebilirim yardımınızı rica ederim.
Cihazın garantisi yok mu.?![]()
![]()
![]()
stamdby ışığı yanıp sönüyor tv açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
model 43ua2363dt
17 mb185y anakart
pnl:23864973
vpaz 20278124
Sizden istenilen bilgileri bize iletim hangi yazılımın uyacağına biz karar veririz.17mb180e yazılım lazım standby devamlı yanıp sönüyor yazılım ile düzelir mi
sayın admin bu yazılım indirmede talep oluşturun diyor bu talep oluşturma işlemini bir türlü beceremedim yada anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
sayın admin bu yazılımı indirmek için de talep oluşturun diyor bana yardımcı olabilirmisiniz
7911670 - 10113086 - MB211 V.0.69.12 bu yazılım içinde nasıl talep oluşturabilirim
kurtarma yazılımını bildirim çanına yolladım.Hocam benim tv yede bi bakarmısınız
![]()