Olanı verirseniz deneyeyim çok makbule geçer.şuan elimde %100 uyumlu yazılım yok olan yazılımı veririm büyük ihtimal sorununu çözer.
Olanı verirseniz deneyeyim çok makbule geçer.şuan elimde %100 uyumlu yazılım yok olan yazılımı veririm büyük ihtimal sorununu çözer.
şuan iki ekran bende de olmaktadır hocamŞuan tv açıldı fakat iki ekrana bölündü hocam
Kart arızası. Diğer konudaki kullanıcı mb140 kartın eprom kendi değiştirerek sorunu çözmüş denemeye değer.bu şekilde formatlayıp denedim değişen birşey olmadı biz bu anakartı değiştircez heralde
![]()
bildirim çanından yazılımı indirebilirsin kurduktan sonra sonucu yazarsanız sevinirim.Olanı verirseniz deneyeyim çok makbule geçer.
Merhaba
Toshiba 55UA2263DT cihazımda bir değişiklik yapılmamıştır.
Dün akşam normal tv kanalı seyredilirken bir anda kapandı ve kırmızı yeşil ışık yanmaya başladı. Fiş taktığımızda sadece ışıklar yanmakta olup cihaz açılmamaktadır. Çözümü var mıdır? Teşekkür ederim.
![]()
Merhaba şuan yazılım atıldı ekran açıldı ama ikiye bölündü o yüzden yazılım istiyoruzEkranı görmeden panel yazılımını yükleyemez. Seri no 9 ile başlıyor yazılım bulunabileceğini sanmıyorum.
İndirip biçimlendirilmiş flash bellek e yükledim tv ye taktım ancak tv açılırken direk açılıyor güncelleme yapmadan.bildirim çanından yazılımı indirebilirsin kurduktan sonra sonucu yazarsanız sevinirim.
dosyayı, zip arşivden çıkarıp flash belleğe attınız değil mi.?İndirip biçimlendirilmiş flash bellek e yükledim tv ye taktım ancak tv açılırken direk açılıyor güncelleme yapmadan.
evet zipten çıkardım çıkan klasörün içindeki dosyayı biçimlendirimiş flash belleğe attımdosyayı, zip arşivden çıkarıp flash belleğe attınız değil mi.?
Merhaba
Toshiba 55UA2263DT cihazımda bir değişiklik yapılmamıştır.
Dün akşam normal tv kanalı seyredilirken bir anda kapandı ve kırmızı yeşil ışık yanmaya başladı. Fiş taktığımızda sadece ışıklar yanmakta olup cihaz açılmamaktadır. Çözümü var mıdır? Teşekkür ederim.
![]()
şuan iki ekran bende de olmaktadır hocam
![]()
Televizyon garanti kapsamında servisten destek almanız en doğru seçim olur.Merhaba TV'ye 3 gün önce gelen güncelleme sonucu ekran 2'ye bölündü aynı görüntüyü veriyor ne yapsam düzeltemedim. Yazılım verebilirseniz düzeltmeye çalışayım şimdiden teşekkürler.
![]()