Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

bu şekilde formatlayıp denedim değişen birşey olmadı biz bu anakartı değiştircez heralde

Adsiz75db4eb7b6144e2a.png
Kart arızası. Diğer konudaki kullanıcı mb140 kartın eprom kendi değiştirerek sorunu çözmüş denemeye değer.

Merhaba, Toshiba 55UA2263DG panel için VESTEL 17MB185 anakartının USB yazılımını arıyorum: VES550QNDB-N2-N43. Şimdiden teşekkürler.

LED'ler kırmızı ve yeşil renkte yanıp sönüyor.

20251001_160525.jpg
20251001_162314.jpg
20251001_154851.jpg

Son düzenleme:
Merhaba

Toshiba 55UA2263DT cihazımda bir değişiklik yapılmamıştır.
Dün akşam normal tv kanalı seyredilirken bir anda kapandı ve kırmızı yeşil ışık yanmaya başladı. Fiş taktığımızda sadece ışıklar yanmakta olup cihaz açılmamaktadır. Çözümü var mıdır? Teşekkür ederim.

WhatsApp-Image-2025-10-01-at-18.51.50.jpg
Ömer Genç sende panel yazılımı var mı.?

Ömer Genç sende panel yazılımı var mı.?
Ekranı görmeden panel yazılımını yükleyemez. Seri no 9 ile başlıyor yazılım bulunabileceğini sanmıyorum.

Ekranı görmeden panel yazılımını yükleyemez. Seri no 9 ile başlıyor yazılım bulunabileceğini sanmıyorum.
Merhaba şuan yazılım atıldı ekran açıldı ama ikiye bölündü o yüzden yazılım istiyoruz

bildirim çanından yazılımı indirebilirsin kurduktan sonra sonucu yazarsanız sevinirim.
İndirip biçimlendirilmiş flash bellek e yükledim tv ye taktım ancak tv açılırken direk açılıyor güncelleme yapmadan.

İndirip biçimlendirilmiş flash bellek e yükledim tv ye taktım ancak tv açılırken direk açılıyor güncelleme yapmadan.
dosyayı, zip arşivden çıkarıp flash belleğe attınız değil mi.?

dosyayı, zip arşivden çıkarıp flash belleğe attınız değil mi.?
evet zipten çıkardım çıkan klasörün içindeki dosyayı biçimlendirimiş flash belleğe attım

Merhaba

Toshiba 55UA2263DT cihazımda bir değişiklik yapılmamıştır.
Dün akşam normal tv kanalı seyredilirken bir anda kapandı ve kırmızı yeşil ışık yanmaya başladı. Fiş taktığımızda sadece ışıklar yanmakta olup cihaz açılmamaktadır. Çözümü var mıdır? Teşekkür ederim.

WhatsApp-Image-2025-10-01-at-18.51.50.jpg

şuan iki ekran bende de olmaktadır hocam

WhatsApp-Image-2025-10-01-at-19.45.22.jpg

Tv garanti kapsamında ve arıza nedeniyle hizmet talebi oluşturmuşsunuz servisin hizmet sağlamasını bekleyiniz. Yazılım yüklediğinizi tespit ederlerse ücret ödemeniz gerekecek garantili bir cihaza müdahale etmemeniz en doğru seçim olurdu.

Merhaba TV'ye 3 gün önce gelen güncelleme sonucu ekran 2'ye bölündü aynı görüntüyü veriyor ne yapsam düzeltemedim. Yazılım verebilirseniz düzeltmeye çalışayım şimdiden teşekkürler.

tv400f0eb1469ac2c6.jpg
Televizyon garanti kapsamında servisten destek almanız en doğru seçim olur.

Televizyon garanti kapsamında servisten destek almanız en doğru seçim olur.
Garanti süresi doldu ve servis sadece gelmek için 600 TL ücret istiyor kendi güncellemeleri oluşan bir hata için sanırım bir de ücret ödeyeceğim.

Garanti süresi doldu ve servis sadece gelmek için 600 TL ücret istiyor kendi güncellemeleri oluşan bir hata için sanırım bir de ücret ödeyeceğim.
Garanti var haberiniz yok siz bilirsiniz.

Geri
Üst Alt