sevgili ustam bana her iki kartında yazılımı lazımdı hem mb211 hemde mb180Sizden istenilen bilgileri bize iletim hangi yazılımın uyacağına biz karar veririz.
Cihazın MB180 kartlı olduğunu yazıp MB211 yazılımı istiyorsunuz.!
sevgili ustam bana her iki kartında yazılımı lazımdı hem mb211 hemde mb180Sizden istenilen bilgileri bize iletim hangi yazılımın uyacağına biz karar veririz.
Cihazın MB180 kartlı olduğunu yazıp MB211 yazılımı istiyorsunuz.!
üstat yazılımı nasıl verdiğimizi biliyorsun. Cihazın etiketi lazım.sevgili ustam bana her iki kartında yazılımı lazımdı hem mb211 hemde mb180
yok ustam bildiğim kadarıylaCihazın garantisi yok mu.?
yazılım verecek yokmuVestel 50fa8200 yotube oylatma hatası yazılım lazım
Merhaba arkadaşlar vestel 50fa8200 seri de yotube giriş yapaıyorum ana menü açılıyor flimleri okeyleyince
siyak ekranda bekliyor devamlı göstermez oldu buna yeni yazılım varmı
yardımlarınıza teşekkür ederim
![]()
![]()
Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.![]()
![]()
![]()
stamdby ışığı yanıp sönüyor tv açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
model 43ua2363dt
17 mb185y anakart
pnl:23864973
vpaz 20278124
Var.yok ustam bildiğim kadarıyla
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.Vestel 50fa8200 yotube oylatma hatası yazılım lazım
Merhaba arkadaşlar vestel 50fa8200 seri de yotube giriş yapaıyorum ana menü açılıyor flimleri okeyleyince
siyak ekranda bekliyor devamlı göstermez oldu buna yeni yazılım varmı
yardımlarınıza teşekkür ederim
![]()
![]()
Garanti 3 YılTV'yi alalı 2 seneyi geçti ama garanti olduğunu nasıl görebildiniz
Bonjour et merci pour votre aide, j'ai formaté la clé USB en fat32 et installé le logiciel mais elle ne boote pas sur la télé, d'abord il y a le logo Toshiba, puis l'écran noir et la LED verte-rouge clignotante, j'ai appuyé sur OK au début mais il n'y a pas de boot sur la clé USBEssayez à vos risques et périls. Logiciel complet.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1. Put the unzipped software on the stick (FAT32)Bonjour et merci pour votre aide, j'ai formaté la clé USB en fat32 et installé le logiciel mais elle ne boote pas sur la télé, d'abord il y a le logo Toshiba, puis l'écran noir et la LED verte-rouge clignotante, j'ai appuyé sur OK au début mais il n'y a pas de boot sur la clé USB
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Merhaba. Benim tv im hi level 50hl520 stand by ışığı yanıp sönüyor açılmıyor. Anakart 17Mb140
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
![]()
![]()
![]()