Cihaz fişe takınca vestel logosunda kalıyor, led yavaş yavaş yanıp sönüyor, tv kapanıyor tekrar açılmıyor onun için kurtarma yazılımı (kök yazılım veya full yazılım) gerekmektedir.cihazın sorunu nedir.?
Cihaz fişe takınca vestel logosunda kalıyor, led yavaş yavaş yanıp sönüyor, tv kapanıyor tekrar açılmıyor onun için kurtarma yazılımı (kök yazılım veya full yazılım) gerekmektedir.cihazın sorunu nedir.?
cihazın orijinal hale dönmesi için size yazılım verebilirim diğer konularda yardımcı olamam.![]()
Tv hiç tamir görmedi, kapağı açılmadı, sadece değişik yazılımlar denemiştim eskiden, factory resetten sonra ses çıkışını pcm olarak almak istesem de kafasına göre takılıyor, dolby sıkıntısı yarattı, full yazılım ve core yazılım denemek istiyorum, öncelikli amacım netflixden dolby sesi arc veya optikten almak, yardımlarınızı rica ediyorum
full yazılımı gönderdim.Cihaz fişe takınca vestel logosunda kalıyor, led yavaş yavaş yanıp sönüyor, tv kapanıyor tekrar açılmıyor onun için kurtarma yazılımı (kök yazılım veya full yazılım) gerekmektedir.
çok teşekkürler, full yetersiz kalırsa çekirdek yazılımları da denemek isterimcihazın orijinal hale dönmesi için size yazılım verebilirim diğer konularda yardımcı olamam.
Bildirim çanından full yazılımı indirebilirsin.
Hocam cihaz fişe takınca vestel logosunda takılı kalıyor sonra kapanıyor. led yavaş yavaş yanıp sönüyor. hiç açılmıyor.cihazın sorunu nedir.?
aldım hocam yarın deneyip sonucu yazarım. Teşekkür ederim.full yazılımı gönderdim.
siz full yazılımı yükleyin versiyon numarasına göre varsa çekirdek güncellemesi varsa veririz.çok teşekkürler, full yetersiz kalırsa çekirdek yazılımları da denemek isterim
yazılım yuklendi fakat ekran ters ve ısık cok zayıftekrar kontrol edin.
Panel arızalımerhaba belli bir müddet önce yine aynı konu hakkında forumdaki yetkililerden yardım istemiştim fakat sonuca ulaşamadım tekrardan aynı konu için yardımlarınıza ihtiyacım var bana yardımcı olabilirmisiniz.
sıkıntılı bir hilevel marka 49hl550 model tv nin benden önceki müdahalelerde anakartı 17mb82s model anakart ile değiştirilmiş kurtarma yazılımı ile tv yi çalıştırdım fakat görüntü ekteki resimlerdede görüleceği üzere gelmedi bana ekte panel etiket resmini paylaştığım 17mb82s model anakart ileuyumlu panel yazılımı lazım yardımcı olursanız memnun olurum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hocam teşekkürler yazılımı tv ye kurdum tv açildı çok sağ olunHocam cihaz fişe takınca vestel logosunda takılı kalıyor sonra kapanıyor. led yavaş yavaş yanıp sönüyor. hiç açılmıyor.
aldım hocam yarın deneyip sonucu yazarım. Teşekkür ederim.
Merhaba Vestel satellite 32hb5000 açılış Vestel yazısında kalıp kapanıyor,stantby ışığı yanıp sönüyor ,bunun için uygun bir yazılım varsa ,rica ediyorum, şimdiden teşekkürler
101077351802800184
sn: 7967412 800184
![]()
![]()