neriye eklediniz acabagönderdiğim yazılım umarım işini görür sonucu yazmayı unutmayın
neriye eklediniz acabagönderdiğim yazılım umarım işini görür sonucu yazmayı unutmayın
Forum sayfası sağ üstteki bildirim çanını kontrol edin.neriye eklediniz acaba
Ledleri 10arlı olarak led ölçüm cihazı ile test edince yanıyor seri olarak bir sorun yok tek tek de ölçtüm hepsi sağlam. Mp3394 ü lehimlerken hepsine mikroskopla baktim bacaklarin bir sorun görünmüyordu tekrar ölçü aleti ile teyit edeyim birMp3394 Bacağında lehim yollarında kopuk oluştu mu? Tam lehimlenmemiş bacak olabilir. Led soketine giden hat üzerinde açık devre smd parça olabilir. Bütün bunları ledin sağlam olduğunu var sayarak yazdım. Led sağlam mı?
If I'm not mistaken, there are 4 groups of 18 LEDs.Ledleri 10arlı olarak led ölçüm cihazı ile test edince yanıyor seri olarak bir sorun yok tek tek de ölçtüm hepsi sağlam. Mp3394 ü lehimlerken hepsine mikroskopla baktim bacaklarin bir sorun görünmüyordu tekrar ölçü aleti ile teyit edeyim bir
Try this.Merhaba kolay gelsin, hdmi görüntü kesmesi nedeni ile anakart değişikliği yapıldı. yeni kartın foto eklendi.
Sökülen kart 17mb140
takılan kart 17mb82s
yeni kart finlux olarak açılıyor ve karıncalı görünüm mevcut. yazılım için destek rica ederim.
![]()
![]()
![]()
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Parazit düzeldi. Eğer mümkün ise açılıştaki logoyu Vestel ile değiştirebilir miyim ?Try this.
Panel profile.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.![]()
Logo geldikten sonra ekran kararıyor ve TV ışığı yanıp sönüyor.
Güncel yazılım lazım bana
"32HB5000"
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Parazit düzeldi. Eğer mümkün ise açılıştaki logoyu Vestel ile değiştirebilir miyim ?
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Parazit düzeldi. Eğer mümkün ise açılıştaki logoyu Vestel ile değiştirebilir miyim ?
Hocam olmadı kartta arıza var herhalde teşekkür ediyorum elinize sağlık.başka yazılım verdim
Oldu teşekkür ederim. Çocuklara 5 gofret dağıtıyorum hemen![]()