kurtarma yazılımını gönderdim.Merhaba, Profilo tv açılıp kapanıyor, standby lambası yanıp sönüyor. Ekteki bilgiler dahilinde kurtarma yazılımı rica ederim.
![]()
![]()
birde cihazın sorununu yazsaydınız eksiksiz talep olacaktı.Selam dostlar
resmini eklediğim televizyonumun full yazılıa ihtiyacı vardır.
kart ve panel değişikliği olmamıştır. Full yazılım talebimi karşılarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.
![]()
Teşekkürler usta, cihazın sorunu vestel logosunda bir süre kalıyor sonra kapanıyor hiç açılmıyor.birde cihazın sorununu yazsaydınız eksiksiz talep olacaktı.
Teşekkürler usta, cihazın sorunu vestel logosunda bir süre kalıyor sonra kapanıyor hiç açılmıyor.
malesef hocam flash bellek yüzünden olabilir diye 3-4 tane usb bellek denedim gene olmadı.full gönderdim yükleyip sonucu yazıver.
Nerede ?
başka yazılım verdimmalesef hocam flash bellek yüzünden olabilir diye 3-4 tane usb bellek denedim gene olmadı.
Düzelmedi ustam pause yapılmış gibi ara ara donarak çalışıyor çözümü sanırım yazılımsal değilmiş donanımsal sanırım! sağlık olsun teşekkür ederim.Yarın yükleyip sonucu yazarım Sota ustam sevgiler teşekkürler..
gönderdiğim yazılım umarım işini görür sonucu yazmayı unutmayın![]()
![]()
![]()
merhabalar arkadaslar FİNLUX MB82S UYDUSUZ FULL YAZILIM İHİTİYACI VARDIR ACILIYTOR BELLİ SÜRE SONRA KAPANIYOR LOGO GELİP 3 SN SONRA GİDİYOR
verdiğim yazılım %100 uyumlu yazılımsal olsaydı sorunu çözerdi.Düzelmedi ustam pause yapılmış gibi ara ara donarak çalışıyor çözümü sanırım yazılımsal değilmiş donanımsal sanırım! sağlık olsun teşekkür ederim.
Mp3394 Bacağında lehim yollarında kopuk oluştu mu? Tam lehimlenmemiş bacak olabilir. Led soketine giden hat üzerinde açık devre smd parça olabilir. Bütün bunları ledin sağlam olduğunu var sayarak yazdım. Led sağlam mı?Üstadım ilgilendiğin için teşekkür ederim mp3394 ü değiştirince sorun düzeldi led 4 çıkışı gndye kısa devreydi fakat şimdi yeni aldığım led yarım yanıyor en sonunda balkondan atacağım bu tvyi voltaj mı yetersiz geliyor 79 volt var ledlere giden.
![]()