Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,491
çok sağol cihaz ayağa kalktı hakkını helal et yardımların için teşekkür ederim
marketten birkaç tane gofret alıp sokakta gördüğün çocuklara dağıtırsan memnun olurum.çok sağol cihaz ayağa kalktı hakkını helal et yardımların için teşekkür ederim
Pause yapılmış gibi resim donması var çözüm nedir ? teşekkürler..tv'nin sorununu yazmasanız ne yazılımı vereceğimizi nereden bileceğiz.!
marketten birkaç tane gofret alıp sokakta gördüğün çocuklara dağıtırsan memnun olurum.
Kralsın![]()
Çocuk aramaya gidiyorum en yakın parka![]()

full yazılım gönderdim yükleyip kontrol edinPause yapılmış gibi resim donması var çözüm nedir ? teşekkürler..
marketten birkaç tane gofret alıp sokakta gördüğün çocuklara dağıtırsan memnun olurum.
Şimdi eve geldim yönergeleri okudum tam uyguluyordum benim tvde joistik yok tv üzerine sadece on off butonu koymuşlar ortada vestel yazısının altında arka taraflarında ne tuş ne joistik nede seg ler deki gibi aşağı yukarı teker şeklinde buton koymamışlarkonuda anlatıldığı şekilde kurtarma menüsüne girmeye deneyin bakalım
sadece wipe cache partition yapacaksanız başka hiçbirşeye karışmayın
full yazılım verildi
Philips 55pfs8xxx Android tv bootloop sorunu cözümü
**Philips Android TV 48pfs8159 Android de denenmistir,belki diger android modellerde de cözüm olabilir. Tv anakarti yazilimsal bir problem nedeniyle bozulmakta tv boot logosuna kadar geldikten sonra kapanip kendisi tekrar acilmaktadir. Hatayi , recovery modusa girip Philips'ten en son TV...tavsiyeforumu.com
![]()
Şimdi eve geldim yönergeleri okudum tam uyguluyordum benim tvde joistik yok tv üzerine sadece on off butonu koymuşlar ortada vestel yazısının altında arka taraflarında ne tuş ne joistik nede seg ler deki gibi aşağı yukarı teker şeklinde buton koymamışlar![]()
Yarın yükleyip sonucu yazarım Sota ustam sevgiler teşekkürler..full yazılım gönderdim yükleyip kontrol edin