yazılıma ulaşamadım ama bi yardımcı olurmusunuzgönderdiğim yazılım umarım işini görür sonucu yazmayı unutmayın
merhaba belli bir müddet önce yine aynı konu hakkında forumdaki yetkililerden yardım istemiştim fakat sonuca ulaşamadım tekrardan aynı konu için yardımlarınıza ihtiyacım var bana yardımcı olabilirmisiniz.
sıkıntılı bir hilevel marka 49hl550 model tv nin benden önceki müdahalelerde anakartı 17mb82s model anakart ile değiştirilmiş kurtarma yazılımı ile tv yi çalıştırdım fakat görüntü ekteki resimlerdede görüleceği üzere gelmedi bana ekte panel etiket resmini paylaştığım 17mb82s model anakart ileuyumlu panel yazılımı lazım yardımcı olursanız memnun olurum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
verdiğim full yazılımı yükleyip sonucu yazınSelamlar SEG tv fişi takınca kırmızı ışık yanıyor kumandadan açınca ışık sürekli yanıp sönüyor tv de hiç bir hareket yok. Sanıyorum yazılım problemi var. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler ederim.
![]()
![]()
tekrar kontrol edin.yazılıma ulaşamadım ama bi yardımcı olurmusunuz
merhabalar arkadaslar FİNLUX MB82S UYDUSUZ FULL YAZILIM İHİTİYACI VARDIR ACILIYTOR BELLİ SÜRE SONRA KAPANIYOR LOGO GELİP 3 SN SONRA GİDİYOR
![]()
![]()
![]()
merhaba belli bir müddet önce yine aynı konu hakkında forumdaki yetkililerden yardım istemiştim fakat sonuca ulaşamadım tekrardan aynı konu için yardımlarınıza ihtiyacım var bana yardımcı olabilirmisiniz.
sıkıntılı bir hilevel marka 49hl550 model tv nin benden önceki müdahalelerde anakartı 17mb82s model anakart ile değiştirilmiş kurtarma yazılımı ile tv yi çalıştırdım fakat görüntü ekteki resimlerdede görüleceği üzere gelmedi bana ekte panel etiket resmini paylaştığım 17mb82s model anakart ileuyumlu panel yazılımı lazım yardımcı olursanız memnun olurum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. I think the original board was 17mb140 not 17mb82syokoono master.
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhaba Vestel satellite 32hb5000 açılış Vestel yazısında kalıp kapanıyor,stantby ışığı yanıp sönüyor ,bunun için uygun bir yazılım varsa ,rica ediyorum, şimdiden teşekkürler
101077351802800184
sn: 7967412 800184
![]()
![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Selamın aleyküm
Ustam stand-by ışığı yanıp sönüyor kurtarma yazılımı lazım
İlginiz için şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
Hocam bu cihaza yazılım yok mu acaba? Teşekkürler.birde cihazın sorununu yazsaydınız eksiksiz talep olacaktı.
cihazın sorunu nedir.?Hocam bu cihaza yazılım yok mu acaba? Teşekkürler.