Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Kusura bakmayın resim eksik olmuş. Ekranın tamamını çektim.

IMG_4203.jpg

Herhangi bir güncelleme önermiyor musunuz yani ?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.

Vestel 32HB5000 model televizyon vestel logosundan sonra acılmıyor. serı numarası SN: 7942630 701964 sanıyorum yazılıma ihtiyaç var. Yardımınıza edebilir misiniz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.

IMG_4114c84a229cef28d6c7.jpg

3436dff6-6718-461e-9738-fa737015d50f.jpg

Merhaba lütfen yardımcı olabilir misiniz hangi yazılımı yüklemem gerek? Televizyon sürekli açılıp kapanıyor. Yani açıyoruz 2-3 saniye görüntü geliyor sonra donup hemen kapanıyor tekrar kendini başlatıyor tekrar aynı sorun devam ediyor. Zor durumdayız, Allah rızası için 🙏🏻 By_Trol Sota
Tv çalıştıktan sonra scart veya HDMI moduna alın aynı sürede kapanacak mı kontrol edip sonucu yazın.

MODEL NO: 4K SMART 43UD9300 43" LED TV 220-240V 50Hz 120W televizyonumda açılış ekranındaki VESTEL yazısı takılı kalıyor ve alttaki sinyal ışığı yanıp sönüyor. Sanırım yazılım yüklenmesi gerekiyormuş herhangi bir sitede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

WhatsApp-Image-2024-06-24-at-20.00.07.jpg

MODEL NO: 4K SMART 43UD9300 43" LED TV 220-240V 50Hz 120W televizyonumda açılış ekranındaki VESTEL yazısı takılı kalıyor ve alttaki sinyal ışığı yanıp sönüyor. Sanırım yazılım yüklenmesi gerekiyormuş herhangi bir sitede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

WhatsApp-Image-2024-06-24-at-20.00.07.jpg
Yazılım sunucuya yükleniyor birazdan sana bildirim olarak göndereceğim.

Selam Arkadaslar
Ekte resimlerini ekledigim TOSHIBA YAzilimi ihtiyacim var.
Ariza: Surekli kirmizi yesil sby yanip sonuyor. 6 defa yanip sondukten sonra bir kere cok kisa yanip sonuyor yine 6 defa normal yanip sonuyor. LED ler arizali degil. acip baktim test ettim duzgun calisiyorlar.
yazilimin cokmus olacagini dusunuyorum.
yazilim verecek uslarima simdiden tesekkurler.

TOSHIBA-42.jpg

TOSHIBA-VES415.jpg

TOSHIBA-17MB171.jpg

TOSHIBA-MAIN-CODE.jpg

Selam Arkadaslar
Ekte resimlerini ekledigim TOSHIBA YAzilimi ihtiyacim var.
Ariza: Surekli kirmizi yesil sby yanip sonuyor. 6 defa yanip sondukten sonra bir kere cok kisa yanip sonuyor yine 6 defa normal yanip sonuyor. LED ler arizali degil. acip baktim test ettim duzgun calisiyorlar.
yazilimin cokmus olacagini dusunuyorum.
yazilim verecek uslarima simdiden tesekkurler.

TOSHIBA-42.jpg

TOSHIBA-VES415.jpg

TOSHIBA-17MB171.jpg

TOSHIBA-MAIN-CODE.jpg
Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

IMG_20240624_203351badce5d880f77e4d.jpg

Yardım eder misiniz yazılım lazım

Yazılım sunucuya yükleniyor birazdan sana bildirim olarak göndereceğim.
bana herhangi bir bildirim ya da dm gelmedi sorun benden mi kaynaklı yapmam gereken bir şey mi var

Geri
Üst Alt