By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,317
Ana kartta sorun vardır.malesef kasayı açıp kontrol çubuğundan anakarta giden bağlantıyı çıkardım acaba sorun orda mı diye fakat değişen bir şey olmadı
Ana kartta sorun vardır.malesef kasayı açıp kontrol çubuğundan anakarta giden bağlantıyı çıkardım acaba sorun orda mı diye fakat değişen bir şey olmadı
Konunun ilk mesajını okuyunuz bilgiler eksik
Burada üyelere yardımcı olan herkes ya esnaf yada bir yerlerde çalışıyor fırsat buldukça foruma giriş yapıp üyelere karşılıksız yardımcı oluyor. Yazılım konularının ilk mesajında zaman kısıtlı olduğu ve tek seferde yardımcı olabilmek için bazı bilgiler isteniyor maalesef üyeler istenilen bilgileri okumuyor okusa da yine eksik bilgi aktarıyor. Bilgiler eksik olunca bizler tekrar fırsatımız olursa foruma giriş yapabilirsek o zaman cevap yazabiliyoruz. Siz de buna bir örnek oldunuz. Resmin en önemli yerleri yok belki de tv de en güncel yazılım yüklü resim eksik olunca göremiyoruz. Tv niz çok eski bir ana karta sahip güncel yazılımı bile yaklaşık 6 Yıllık güncelleme yapınca hiç bir artı özellik gelmeyecek![]()
Anakart değişmedi Anakart modeli mb82s
Panel değişmedi
Televizyonda herhangi bir değişiklik yapılmadı.
Televizyonda sorun yok sadece en güncel versiyonu yüklemek istiyorum
Kusura bakmayın resim eksik olmuş. Ekranın tamamını çektim.Burada üyelere yardımcı olan herkes ya esnaf yada bir yerlerde çalışıyor fırsat buldukça foruma giriş yapıp üyelere karşılıksız yardımcı oluyor. Yazılım konularının ilk mesajında zaman kısıtlı olduğu ve tek seferde yardımcı olabilmek için bazı bilgiler isteniyor maalesef üyeler istenilen bilgileri okumuyor okusa da yine eksik bilgi aktarıyor. Bilgiler eksik olunca bizler tekrar fırsatımız olursa foruma giriş yapabilirsek o zaman cevap yazabiliyoruz. Siz de buna bir örnek oldunuz. Resmin en önemli yerleri yok belki de tv de en güncel yazılım yüklü resim eksik olunca göremiyoruz. Tv niz çok eski bir ana karta sahip güncel yazılımı bile yaklaşık 6 Yıllık güncelleme yapınca hiç bir artı özellik gelmeyecek
1. Write in Turkish or English. You can use google translate.Здравствуйте, мне нужно программное обеспечение для моего телевизора.
изображение перевернуто после замены материнской платы
Помоги мне, пожалуйста
![]()
![]()
![]()
I have nothing in the archive to help you.Yes of course, sorry my translator is faulty
17MB70-5P V1 050511
PANEL LTA550HJ12
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Kusura bakmayın resim eksik olmuş. Ekranın tamamını çektim.
![]()
Herhangi bir güncelleme önermiyor musunuz yani ?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Vestel 32HB5000 model televizyon vestel logosundan sonra acılmıyor. serı numarası SN: 7942630 701964 sanıyorum yazılıma ihtiyaç var. Yardımınıza edebilir misiniz?
Tv çalıştıktan sonra scart veya HDMI moduna alın aynı sürede kapanacak mı kontrol edip sonucu yazın.