Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,979
yapacağınız işlemler çok basit indirdiğiniz alanda kurulum talimatı yer almakta.teşekkürler görmemişim fakat beceremedim zaten servisi arayacağım sanırım. tekrardan teşekkürler.
yapacağınız işlemler çok basit indirdiğiniz alanda kurulum talimatı yer almakta.teşekkürler görmemişim fakat beceremedim zaten servisi arayacağım sanırım. tekrardan teşekkürler.
Tv çalıştıktan sonra scart veya HDMI moduna alın aynı sürede kapanacak mı kontrol edip sonucu yazın.
Work. Click on DOSYAYI INDIR.URL calismiyor
The URL does not work
okudum orayı da kadın işi değil herhalde kardeşimin gelmesini bekleyeceğimyapacağınız işlemler çok basit indirdiğiniz alanda kurulum talimatı yer almakta.
Hocam banada yardımcı olurmusunuz akşama kadar halletmem lazım şimdiden teşekkürlerTry at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bayan üyelerimizden sadece izlediği videolardan edindiği bilgiyle led panel değişimi yapan bile gördük. O yüzden artık hiçbirşeye şaşırmıyorumokudum orayı da kadın işi değil herhalde kardeşimin gelmesini bekleyeceğim![]()
helal olsun onlara o zaman ben beklemedeyimBayan üyelerimizden sadece izlediği videolardan edindiği bilgiyle led panel değişimi yapan bile gördük. O yüzden artık hiçbirşeye şaşırmıyorum
Kardeşinizden gelecek yardımı bekleyin olmazsa tekrar yazarsınız.
Tekrar tekrar denedim calismiyor.Work. Click on DOSYAYI INDIR.
Tekrar tekrar denedim calismiyor.
baska bir link verebilirmisiniz.
![]()
![]()