Teşekkür ederim hocam eve geçince deneyip bildireceğim
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz
sağ üstteki bildirim çanını kontrol edin.bana herhangi bir bildirim ya da dm gelmedi sorun benden mi kaynaklı yapmam gereken bir şey mi var
teşekkürler görmemişim fakat beceremedim zaten servisi arayacağım sanırım. tekrardan teşekkürler.sağ üstteki bildirim çanını kontrol edin.
URL calismiyorTry at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yapacağınız işlemler çok basit indirdiğiniz alanda kurulum talimatı yer almakta.teşekkürler görmemişim fakat beceremedim zaten servisi arayacağım sanırım. tekrardan teşekkürler.
Tv çalıştıktan sonra scart veya HDMI moduna alın aynı sürede kapanacak mı kontrol edip sonucu yazın.
Work. Click on DOSYAYI INDIR.URL calismiyor
The URL does not work
okudum orayı da kadın işi değil herhalde kardeşimin gelmesini bekleyeceğimyapacağınız işlemler çok basit indirdiğiniz alanda kurulum talimatı yer almakta.
Hocam banada yardımcı olurmusunuz akşama kadar halletmem lazım şimdiden teşekkürlerTry at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bayan üyelerimizden sadece izlediği videolardan edindiği bilgiyle led panel değişimi yapan bile gördük. O yüzden artık hiçbirşeye şaşırmıyorumokudum orayı da kadın işi değil herhalde kardeşimin gelmesini bekleyeceğim