yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
I have nothing in the archive to help you.Yes of course, sorry my translator is faulty
17MB70-5P V1 050511
PANEL LTA550HJ12
I have nothing in the archive to help you.Yes of course, sorry my translator is faulty
17MB70-5P V1 050511
PANEL LTA550HJ12
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Kusura bakmayın resim eksik olmuş. Ekranın tamamını çektim.
Herhangi bir güncelleme önermiyor musunuz yani ?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Vestel 32HB5000 model televizyon vestel logosundan sonra acılmıyor. serı numarası SN: 7942630 701964 sanıyorum yazılıma ihtiyaç var. Yardımınıza edebilir misiniz?
Tv çalıştıktan sonra scart veya HDMI moduna alın aynı sürede kapanacak mı kontrol edip sonucu yazın.
Yazılım sunucuya yükleniyor birazdan sana bildirim olarak göndereceğim.MODEL NO: 4K SMART 43UD9300 43" LED TV 220-240V 50Hz 120W televizyonumda açılış ekranındaki VESTEL yazısı takılı kalıyor ve alttaki sinyal ışığı yanıp sönüyor. Sanırım yazılım yüklenmesi gerekiyormuş herhangi bir sitede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Try at your own risk.Selam Arkadaslar
Ekte resimlerini ekledigim TOSHIBA YAzilimi ihtiyacim var.
Ariza: Surekli kirmizi yesil sby yanip sonuyor. 6 defa yanip sondukten sonra bir kere cok kisa yanip sonuyor yine 6 defa normal yanip sonuyor. LED ler arizali degil. acip baktim test ettim duzgun calisiyorlar.
yazilimin cokmus olacagini dusunuyorum.
yazilim verecek uslarima simdiden tesekkurler.
sorununuzu bilmeden nasıl yardımcı olalım.?
Yardım eder misiniz yazılım lazım
bana herhangi bir bildirim ya da dm gelmedi sorun benden mi kaynaklı yapmam gereken bir şey mi varYazılım sunucuya yükleniyor birazdan sana bildirim olarak göndereceğim.
Standy ışığı yanıp sönüyor Vestel logosu 1-2 saniye gelip gidiyorsorununuzu bilmeden nasıl yardımcı olalım.?
kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Standy ışığı yanıp sönüyor Vestel logosu 1-2 saniye gelip gidiyor