kurtarma yazılımı verildi.Merhaba üstadlar TV yazılım çökmüş. Fişi takınca vestel geliyor gidiyor standby da kalıyor. Sonrasında start veriyorum tekrar vestel geliyor gidiyor ledler yanık kalıyor bir süre sonra tekrar standby oluyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim
kurtarma yazılımı verildi.
kurtarma yazılımı verdim talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.Merhaba, TV açılışta takılıp tekrar tekrar açılıp kapanıyor. Sadece Vestel yazılı karşılama ekranı geliyor. TV herhangi bir tamir veya onarım görmedi. Panel ve anakart orijinal. Yazılım için yardımcı olabilir misiniz? Kolaylıklar diliyorum... Teşekkürler...
Full yazılım vermiştim.kurtarma yazılımı verildi.
Ustam var roket gibisinFull yazılım vermiştim.
Saat 18:54 Full yazılım verildi galiba görmemiş.Ustam var roket gibisin
21:32'de her iki yazılımı da indirmiş.Saat 18:54 Full yazılım verildi galiba görmemiş.
Yazılım yükleme sonrası TV düzeldi. Emeğiniz ve ilginiz için tekrar çok teşekkürler.kurtarma yazılımı verdim talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.
Hocam..kurtarma yazılımı verildi.
değişen anakartla yen aynı modelmiydi.?Merhaba efendim kolay gelsin. Toshiba tv anakart değişimi sonrası renk döngüsüne girdi hiç bir sekilde Çıkmıyor. Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkür ediyorum iyi çalışmalar
2. görseldeki anakart üzerindeki etikette 1010 başlayan seriyi buraya yazar mısın