By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Rakamlar okunmuyor.
TELEFUNKEN 32 TH 4020 televizyon telefunken yazısı yanıyor sonra sönüyor stnby ışığı yanıp sönüyor. Yazılım gerekiyor sanırım.
Rakamlar okunmuyor.
TELEFUNKEN 32 TH 4020 televizyon telefunken yazısı yanıyor sonra sönüyor stnby ışığı yanıp sönüyor. Yazılım gerekiyor sanırım.
Size kötü bir haberim var tv nin ledleri arızalı görüntü maviNetflix de çalışıyor baklava da mı dağıtsam
Ledler set halinde tamamı değiştirilir tv yi çalıştırın ses geldikten sonra arka kapak havalandırma peteklerinden içeri bakın bazı bölümlerde noktasal ışıklar görmeniz gerekir ışık yoksa ledlerin diğerlerini de değiştirin yazılım ile alakası yokMerhaba
Vestel 43UD8200 full yazılımı var mı?
Anakart değişimi yapılmadı üzerindeki anakart MB130S
Televizyon çalışırken görüntü gitti panel ledlerinden 1 sıra bozuktu değiştirildi
Sorunun panelden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama ses var görüntü yok yazılımla bi denemek itiyorum
Sayın hocamUzaktan kumanda ile veya üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin bekleme modunda sizden komut bekliyor olabilir çalışmaz ise yazılım denenir.
farkındayım ama tam olarak öyle değil cihazla kullanırken görüntü daha mavimsi oluyor ancak youtube veya netflix kullanırken görüntü normale dönüyor yine de eskisine göre parlaklığı daha koyu farkındayım ancak kullanım ömrü bence baya ilerilemiş 600.000dk az değildir diye düşünüyorumSize kötü bir haberim var tv nin ledleri arızalı görüntü mavi
Bunun için yazılım alabilirmiyim mb140 yazıyor ana karttaSlm Mrb vestel yazısı geliyor.ışık yanıp sönüyor Standby konuma kapanıyor kırmızı ışık devamlı yanık halde kalıyor yazılım çökmüş olabilirmi
Yazılımsal hataysa yazılım rica edebilirmiyim lütfen şimdiden teşekürler
Sayın hocam
kurtarma yazılımı verildi.
ısık yanıp sonuyor ne yazılım atmam gerek acil yardım
kurtarma yazılımı verildi.17mb82s vestel logosu gelip gidiyor data yok
netten indirdiğim bir kaç yazılım yükledim sonuç değişmedi yardım olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim
tv'nin arka etiketini paylaşırmısınız.Bunun için yazılım alabilirmiyim mb140 yazıyor ana kartta
Şimdiden teşekkürler
Uzaktan kumanda ile veya üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin bekleme modunda sizden komut bekliyor olabilir çalışmaz ise yazılım denenir.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Sayın hocam
kumanda ve stanby tuşu sadece açıp kapıyor vestel yazısı geliyor ve bir süre sonra toparlayamadık kapanıyor
Saygılar