İlginiz için çok teşekkür ederim artık televizyonum çalışıyor sorunum çözüldü ancak ne yazık ki kanal ekleyemiyorumYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
İlginiz için çok teşekkür ederim artık televizyonum çalışıyor sorunum çözüldü ancak ne yazık ki kanal ekleyemiyorumYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
panel yazılımı verildi. İndir tuşuna bastıktan sonra listeden 17MB130 23475977.rar yazanı indir.Merhaba efendim. Vestel tv renk döngüsü sorunu. Lvds kablosunu orjinal ile değiştirdim ama sorun çözülmedi. Yardımcı olur musunuz çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
I have nothing for such old boards. I don't even know if the panel profile can be saved. It might be worth a try.Vestel 17MB60-4.1 tabanlı bu TV'nin yazılımı konusunda yardıma ihtiyacım var. Görüntünün ters olduğu bir yazılım yükledim. Servis menüsündeki resim güncelleme öncesidir.
Modlamaya felan gerek yok, 2 tane çikolatalı gofrete bu işi çözeriz anlaştık mı.?
Youtube giriş yapıp videoları görebiliyorum ancak izlemeye calıstığım zaman siyah ekran veriyor sanırım lisans problemiymiş tam anlamadım ancak en güncel yazılımı kurup modlayarak veya başka bir şekilde youtube kullanma şansım var mı acaba
yazılım nerden benimde yüklemem lazımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.için en son yazılım nedir yardımcı olur musunuz ? Ana kart MB211 Mevcut Versiyon: V.3.11.9.0
1. mesajı okuyun yardımcı oluruz.yazılım nerden benimde yüklemem lazım
Merhaba efendim panel yazılımı için tekrar yetkilendirebilir misiniz? Yazılımı indiremedim süresi bitti. Teşekkürler iyi çalışmalar iyi bayramlarpanel yazılımı verildi. İndir tuşuna bastıktan sonra listeden 17MB130 23475977.rar yazanı indir.
yetkin hala tanımlı. sadece 23475977 numaralı paneli yazılımı indir diğerleri sana uymaz.Merhaba efendim panel yazılımı için tekrar yetkilendirebilir misiniz? Yazılımı indiremedim süresi bitti. Teşekkürler iyi çalışmalar iyi bayramlar