Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
linkte bir sürü mb230 yazılımı var fakat hangisi sizin cihaza uyacak.?hi level mb 230 için yazılım alabilirmiyim çok donma var
linkte bir sürü mb230 yazılımı var fakat hangisi sizin cihaza uyacak.?hi level mb 230 için yazılım alabilirmiyim çok donma var
yazılımlar inmiyor indir dediğimizde hata veriyor linkler bozuk denedim hiç biri inmiyorlinkte bir sürü mb230 yazılımı var fakat hangisi sizin cihaza uyacak.?
verdiği uyarıya tıklayıp açılan sayfayı okudunuz mu.?yazılımlar inmiyor indir dediğimizde hata veriyor linkler bozuk denedim hiç biri inmiyor
başka flash bellekle deneyin.İlginize çok teşekkürler. Yazılımı indirip denedim fakat TV hiçbir şekilde sinyal almadı. Sanırım servis yolu göründü
Tekrardan teşekkürler.
başka flash bellekle deneyin.
flash bellekleri rufus programıyla kontrol edermisin. Boot biçimi olarak MBR, GPT hangi formatta.İki ayrı flash bellek kullandım. 8gb ve 16gb maalesef ikisinde de sonuç aynı oldu.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Herkese merhabalar şimdiden hayırlı bayramlar. Regal tv'um logo geldikten sonra kapanıyor, rica etsem yazılım paylaşabilir misiniz?
Model numarası '' Regal 32R4020H ''
flash bellekleri rufus programıyla kontrol edermisin. Boot biçimi olarak MBR, GPT hangi formatta.
Hazır elinde yazılım varken farklı flash belleklerde tekrar tekrar denerdim.Kontrol ettim. MBR biçiminde
Hazır elinde yazılım varken farklı flash belleklerde tekrar tekrar denerdim.
Flash bellek MBR non-bootable şekilde olmalı.
Teşekkür ederim ustam anakartı değiştirdim sorun çözüldü. Yardımlarınız için minnettarım.verdiğim yazılım olmuyorsa ya yüklemeyi başaramadınız yada kart yazılımı almıyor.